Connect with us
Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii: ”Din respect pentru producție...”

Monden

Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii: ”Din respect pentru producție…”

Alexandra Diaconesu, fostă concurentă a reality show-ului Insula Iubirii, a trecut prin mai mult schimbăi fizice pe parcursul timpului. După mai multe intervenții chirugicale, mult îndrăgita fostă concurentă a trecut și prin cabinetul stomatologului, unde a făcut un tratament costisitor și incomod.

Aceasta și-a dorit un zambet a la Hollywood șidrept urmare a aplecat la ajutorul unuia dintre cei mai renumiți medici stomatologi din Capitală. Uni internauți s-au grăbit să sară cu părerile și au sfătuit-o pe Alexandra să înceteze cu aceste schimbări exagerate însă răspunsul din partea ei nu a întârziat să apară.

„Îmi plac cele care vorbesc, dar habar nu au despre ce vorbesc. Nu am botox. Implanturile mă bucur că le am (a fost o necesitate), decât cu nişte sâni ca şi ciorapii prefer aşa!

Nu cred că mă cunoşti paersonal ca să ştii ce este pentru mine mai important decât orice. Şi aspectul fizic mă intereseazăă mult pentru că mă iubesc”, a spus Alexandra.

Alexandra Diaconescu nu este străină de aș exprima părerile public. Acum nu mult timp fosta concurentă a emisiunii „Insula Iubirii”, a exprimat o părere tranșantă în ceea ce îi privește pe Aurel, fostul iubit, și Diana, la rândul ei, fostă concurentă.

„Voi incepe prin a vă mulțumi pentru mesajele trimise si pentru empatia de care ati dat dovadă. Din respect pentru producție și pentru oamenii ce ne-au fost alături din spatele micilor ecrane o lungă perioadă de timp am decis să intru în legătură directă astăzi pentru a-mi exprima părerea în legătură cu noul cuplu ” Diana și Aurel”.

Nu vreau să mai fiu asociată cu ei sau să mai fiu implicată în vreun fel în acest subiect.

Ce sfat le-a dat celor doi

Comportamentele noastre vorbesc de la sine iar deciziile pe care le luăm în viață ne definesc ca oameni. Menționez că a fost ultima oara când am discutat pe acest subiect și sper să îmi respectați decizia.

Suntem oameni liberi și avem dreptul să ne trăim viața după bunul plac (Eu aleg să nu o fac la TV, dorindu-mi intimitate!) Fiecare este construit într-un anumit fel, trăind după valorile și propriile principii.

Indiferent de următoarele subiecte nu va mai exista vreo reacție din partea mea.

Citește și: Aurel de la Insula Iubirii: „Îmi pare rău de ce se întâmplă în viața mea”. Ce a pățit

Am lucruri mult mai importante de făcut si nu-mi pot consuma energia inutil. KARMA HAS NO MENU, YOU GET SERVED WHAT YOU DESERVE (Karma n-are meniu, primești ceea ce meriți)!” au fost cuvintele postate de către Alexandra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top