Connect with us

Monden

Alexandra Nechita, supranumită „micuța Picasso”, despre soțul său: „N-o suna pe maică-mea că te omor”

Alexandra Nechita este considerată una dintre cele mai bune artiste din lume. Supranumită „micuța Picasso”, aceasta a venit în România pentru câteva zile.

Alexandra Nechita a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe partenerul său de viață, pe care îl alintă Dima.

Aceasta este căsătorită cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, cu care are o fiică, Tevva și trăiește o poveste de dragoste extrem de frumoasă.

Citește și: “Gălbenele şi ulcior” de Ştefan Luchian, adjudecat la 130.000 de euro!

„Eu aveam 19 ani, el 21-22…Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţă eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii.

Iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală…

Citește și: La 51 de ani se înscrie la facultate! Mama Antoniei este pregătită de acest pas

Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut.

Alexandra și soțul său, două firi complet opuse

Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, „deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor!“. Şi a mers!

Suntem foarte opuşi, eu sunt iute, aprinsă, energică, el e gânditor, calm. Fiica noastră, Tevie, tot spune: „Mami, nu mai ţipa la papa al meu!“ Dar eu nu ţip, e sângele meu de moldoveancă care mă face să fiu aşa iute”, a declarat Alexandra Nechita.

Alexandra a devenit cunoscută încă de la vârsta de câțiva ani, atunci când a început să picteze. Imediat, a fost supranumită „micuța Picasso”, iar în copilărie a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a studiat și a devenit cunoscută în întreaga lume.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top