Connect with us
Alexandru Arșinel a făcut anunțul dureros despre soția sa: „Marinela nu este bine...”

Monden

Alexandru Arșinel a făcut anunțul dureros despre soția sa: „Marinela nu este bine…”

Alexandru Arșinel trece prin clipe cumplite din cauza stării sale de sănătate, dar și din cauza stării de sănătate a soției sale.

După ce și-a pierdut partenera de scenă, pe Stela Popescu, actorul s-a dedicat în permanență soției sale, care are probleme grave de sănătate de mai bine de doi ani, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

Într-un interviu acordat pentru „Răi da buni”, Alexandru Arşinel a vorbit despre viaţa lui de acum. În ciuda problemelor, îndrăgitul actor nu renunţă la pasiunea lui cea mai mare, teatrul, şi pregăteşte o surpriză pentru toţi fanii lui.

Citește și: Alexandru Arşinel, clipe de coşmar. Actorul este devastat de durere

„Sunt bine, povestea mea de viaţă din ultima perioadă este aceeaşi cu necazuri. Marilena, soţia mea, nu este bine. Cu pregătirile pentru anul acesta, care este un alt lucru important, 100 de ani de la unire, pregătim ceva.

Soţia mea e bine. Nu că e împăcată cu situaţia în care este, are şi momente foarte bune şi momente mai… triste”, a spus Alexandru Arşinel.

Zilele trecute, Alexandru Arșinel a dezvăluit că soția sa este paralizată și că nu mișcă picioarele

„Am şi o supărare în plus faţă de evenimentele care s-au petrecut cu soţia mea. Nu este bine şi port o tristeţe permanentă cu mine. Este paralizată, nu mişcă picioarele. A căzut în cap s-a lovit, a fost operată, i s-a extras un hematom, apoi starea eu, uşor, uşor, s-a deteriorat. Eu sunt bine. Sunt în grija unor medici de la Fundeni.

Citește și: ALERTĂ! O ambulanţă se îndreaptă către Alexandru Arşinel

Cred că iau vreo douăzeci şi ceva de medicamente. ea la fel. Asta este procuparea noastră acum. Nu mergem la dans, nu mergem la bal, nu mergem în excursii. Trebuie să ne îngrijim. (…) Soţia mea este în această stare de vreo doi ani”, a povestit actorul pentru revista Taifasuri.

La vârsta de 78 de ani, Alexandru Arşinel a suferit o intervenţie la inimă în 2017, fiindu-i implantat un stent pe artera coronară.  Pe 23 noiembrie, actorul a pierdut-o pe Stela Popescu, alături de care a jucat zeci de ani.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top