Connect with us
Alexandru Arșinel a făcut dezvăluirea dureroasă, la șase luni de la moartea Stelei Popescu: "Mă uit la poza ei și...

Monden

Alexandru Arșinel a făcut dezvăluirea dureroasă, la șase luni de la moartea Stelei Popescu: „Mă uit la poza ei și…

Alexandru Arșinel a fost devastat de dispariția colegei sale de scenă, îndrăgita actriță Stela Popescu. Mai mult, soția lui este imobilizată la pat, iar suferințele recente i-au agravat și lui starea de sănătate.

Artistul a slăbit mult și părea tot mai abătut. El evitat câteva luni să apară în spațiul public și a fost înlocuit pe scenă, în spectacolele de revistă pe care le avea.

Mai mult decât atât, Marilena, soția sa, are grave probleme de sănătate.

Arșinel a confirmat și el, cu mare tristețe, situația în care se află doamna Marilena.

“Sotia mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijina  de un cadru.

Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare masura”, dezvăluia actorul în presă anul trecut!

Din păcate, cu trecerea timpului, situația nu s-a îmbunătățit prea mult pentru partenera de viață a marelui actor. “Sotia lui Alexandru Arșinel este grav bolnavă! Ea nu a reușit încă să depășească problemele locomotorii în ciuda eforturilor din ultima perioadă!

A mers la tot felul de specialiști, însă, deocamdată, nu poate să meargă! Îi este dificil, dar încearcă totuși să nu își piardă speranța!”, au mai povestit prietenii familiei, conform stirilekanald.ro.

În aceste, condiții, se pare că Alexandru Arșinel își caută liniștea în credința în Dumnezeu. De curând, actorul a mers la Mănăstirea Hurezi din Râmnicu Vâlcea, vizită care i-a făcut bine.

Dezvăluirea dureroasă a lui Alexandru Arșinel despre Stela Popescu

Alexandru Arșinel a slăbit circa 10 kilograme, el recunoscând că medicii i-au recomandat să facă acest lucru, având în vedere starea sa de sănătate. Însă, ritmul în care acesta a slăbit a fost determinat și de durerea și tristețea de după ce Stela Popescu a părăsit această lume.

Alexandru Arșinel nu și-a revenit nici astăzi după decesul colegei sale de scenă, Stela Popescu, cu toate că au trecut peste șase luni de la trecerea sa în neființă:

”Sunt bine, am slăbit în jur de 10 kilograme şi de tristeţe, dar şi pentru că aşa m-au sfătuit medicii, după operaţiile suferite.” – a dezvăluit marele actor pentru Click!

”Îmi place să vorbesc cu Stela. Când intru în birou mă uit la poza ei şi îi zic ‘Neaţa, Stela, neața!’”, a mai spus el, referindu-se la fotografia regretatei artiste care se află la loc de cinste pe biroul său de la Teatrul de revistă Constantin Tănase.

Citește și: Arșinel, în lacrimi după Stela Popescu și Cristina Stamate. Mărturisiri emoționante

Ce spune Alexandru Arșinel despre așa-zisa relație cu Stela Popescu

Despre relația cu Stela și speculațiile că aceasta s-ar fi întins și dincolo de scenă, actorul a vorbit anul trecut pentru cancan.ro.

„E fireasca tentatia publicului sa traga astfel de concluzii atunci cand ai o partenera atat de frumoasa si talentata.

Spun ca e sotia ta sau alte ganduri nastrusnice. Avem o relatie de camaraderie, strict profesionala.

Ea a fost casatorita cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osanza cuplului nostru pe scena. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamna minunata, care mi-a daruit doi copii”, a mărturisit marele actor.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017.

Citește și: Stela Popescu, dezvăluire cutremurătoare: “Trei vise îngrozitoare!”

Citește și: Arşinel, dezvăluire de ultimă oră! Când a murit de fapt Stela Popescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top