Connect with us
Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Soția sa este foarte bolnavă

Monden

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Soția sa este foarte bolnavă

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele, soția sa fiind foarte bolnavă. Deși a încercat să facă tot posibilul pentru a o readuce la o stare de sănătate mai bună, se pare că nu mai există prea multe speranțe pentru ea.

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Soția sa este foarte bolnavă

Potrivit impact.ro, soția lui Arșinel, Marilena, trece prin momente cumplite. În 2016 ea a suferit un accident în urma căruia a suferit. lovitură puternică la cap. De atunci nimic nu a mai fost la fel, iar acum starea ei de sănătate se deteriorează pe zi ce trece.

Cea care i-a stat alături marelui actor mai bine de 50 de ani nu se simte deloc bine. nu se mai poate da jos din pat și are nevoie de o persoană alături în permanență. Surse apropiate de familie susțin că toți au încercat să o ajute, însă nu se poate face nimic. Accidentul a afectat-o atât de grav, încât nu își mai poate mișca decât capul și o mână.

Deși soția lui Alexandru Arșinel a fost supusă multor tratamente, acestea nu au dat rezultate prea bune. failia actorului ar fi cheltuit zeci de mii de euro pe tot felul de medicamente și ședințe de recuperare, însă Marilena se simte tot mai rău.

“Arșinel și copiii nu s-au uitat la bani, au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a descoperi un tratament, o metodă pentru ca Marilena să se facă bine. Starea ei este din ce în ce mai grea, mai ales că a intrat și într-o stare de depresie. Din păcate, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic. Au trimis analizele la fel de fel de specialiști din țară și din Europa. Nu există tratament pentru ca ea să își poată recupera mobilitatea”, a declarat o sursa din anturajul actorului, pentru Impact.ro.

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de 1 martie! Transmite-le celor dragi urări deosebite în prima zi de primăvară

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce a aflat că fiica sa divorțează

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top