Connect with us
Anamaria Prodan a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit soția lui Reghecampf

Monden

Anamaria Prodan a ajuns pe mâna medicilor! Ce a pățit soția lui Reghecampf

Anamaria Prodan a ajuns pe mâna medicilor din Turcia. Soția lui Laurențiu Reghecampf a optat să își facă o intervenție non-invazivă la nivelul scalpului.

De altfel, tratamentul pe care îl urmează e unul care se întinde pe o durată de aproape trei ani.

Motivul pentru care impresara se află în Istanbul este reprezentat de tratamentul revoluționar pe care îl urmează pentru podoaba capilară.

Acesta constă într-un vaccin care întăreşte firul de păr şi îl face să fie mai des şi mai sănătos. În plus, tratamentul nu necesită internare, dar se face sub anestezie locală. Preţul pentru o astfel de intervenţie este de aproape 3.500 de euro, relatează wowbiz.ro.

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce s-a scris că divorțează de Laurențiu Reghecampf

Nu de puține ori, în presa tabloidă au apărut zvonuri conform cărora Reghe și Prodanca ar fi în prag de divorț.

Vedeta a publicat o fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf pe Instagram, iar imaginea este cât se poate de sugestivă, mai ales mesajul inserat în dreptul acesteia, în care Ana spune ce simte pentru Reghe.

„Minunea mea!” este mesajul care însoțește poza, Anamaria dorind să arate faptul că între ea și antrenorul echipei Al-Wasl totul este cum nu se poate mai bine.

„Sunteți cei mai frumoși”, „Ah, ce îmi place de voi’, „perechea ideală”, „Să îmbătrâniți împreună alături de copii”, „Să rămâneți așa mereu’, „Sunteți divini”, „Frumoasă și reușită familie”, „Cei mai normali oameni-VIP-uri”, „Cei mai fani”, „Chiar sunteți minunați”, „Sunteți foarte frumoși împreună”, „Superbi împreună”, au reacționat internauții.

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român.

A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Citește și: Ce a spus Gigi Becali după ce a văzut pozele sexy cu A. Prodan

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top