Connect with us
Anca Serea spune adevărul, după ce s-a zis că va divorța de Adi Sînă

Monden

Anca Serea spune adevărul, după ce s-a zis că va divorța de Adi Sînă

În ultima vreme, au apărut în presa mondenă informații conform cărora Adrian Sînă și Anca Serea ar urma să divorțeze. Nevasta cântărețului spune acum ce se întâmplă între ei.

Totul a început în ziua botezului băiețelului Sandrei N, acolo unde bruneta a fost nașă, dar a lipsit de la eveniment. Au apărut rapid bârfe despre presupusa separare între cei doi soți, mai ales că Anca a decis să plece singură în Israel.

Anca Serea a fost extrem de deranjată în momentul în care a auzit despre zvonurile care se vehiculau în presă. Zvonuri conform cărora, ea și Adi Sînă ar fi ajuns în pragul divorțului. Însă, vedeta a mai fost deranjată și de faptul că nu a avut drept la replică.

„Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie.

Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine.

Adi e mereu în siguranță pentru că eu sunt îngerul lui păzitor și sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului” , a spus și Anca Serea, la Răi Da’ Buni.

„A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică.

A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat.”, a spus Adi Sînă, la Răi Da’ Buni.

Citește și: Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe soțul ei! ”… şi am înţeles că era într-o relaţie”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top