Connect with us
Anda Adam, detaliul de la Exatlon pe care nimeni nu l-a dezvăluit: „Nu mai suportam...”

Monden

Anda Adam, detaliul de la Exatlon pe care nimeni nu l-a dezvăluit: „Nu mai suportam…”

Anda Adam a fost una dintre cele mai iubite concurente ale emisiunii „Exatlon”. Din cauza unei probleme de sănătate, aceasta a fost nevoită să se întoarcă în România.

Imediat după întoarcerea în țară, Anda a fost supusă unei intervenții chirurgicale la genunchi, iar acum se recuperează. Va avea nevoie de șase luni se recuperare pentru ca piciorul să fie din nou ca înainte.

Cu toate acestea, artista a dezvăluit că oricând s-ar întoarce în emisiunea Exatlon alături de colegii săi, de care a fost foarte apropiată.

Mare pasionată de sport, Anda s-a simțit extraordinar și ar repeta oricând experiența.

„Aş lua-o pentru că eu cred că este cea mai tare emisiune. Nu degeaba omul care a gândit-o are atât de mult succes.”, a recunoscut artista la o emisiune de radio.

Anda a vorbit și despre lucrul pe care nu l-a suportat deloc în Republica Dominicană.

Artista a dezvăluit că mâncarea era foarte puţină şi că nu mai suporta zgomotul valurilor care se spărgeau, pentru că îl auzea constant. “Devenise ca picătura chinezească”, a completat ea.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Momente de tensiune la Exatlon! Giani Kiriță a urlat la Diana Belbiță. Ce au făcut fanii după ce au văzut imaginile

Giani Kiriță și-a ieșit din minți la ediția din 11 aprilie la Exatlon. Faimoșii au pierdut jocul pentru mâncare contra Războinicilor la limită, iar Kiriță nu a suportat prea ușor înfrângerea.

La scorul de 9-9, a avut loc ștafeta care i-a pus față în față pe Ionuț și Roxana vs. Giani și Diana.

Războinicii au avut câștig de cauză la diferență de câteva secunde, iar Giani s-a enervat pe Belbiță, acuzând-o că a făcut o eroare în timpul cursei din cauza căreia a pierdut secunde prețioase.

Dinamovistul a lovit apoi niște termosuri. într-un acces de furie.

Înainte să lovească termosurile, Kiriță a urlat la Diana Belbiță căreia i-a reproșat că nu i-a lăsat bățul, în timpul cursei, în apropiere, fapt care i-a îngreunat misiunea. Diana Belbiță, deși tare la început, a izbucnit în plâns.

Aceasta a spus că nu e normal să se găsească un țap ispășitor după fiecare înfrângere, printre lacrimi.

După ce lucrurile s-au calmat, Kiriță a spus că nu a dat vina pe Diana pentru eșec și că a fost doar un moment de nervi, mai ales că este foarte frustrant să pierzi la limită.

Exatlon – Fanii au reacționat după incidentul din 11 aprilie

Fanii showului au taxat, însă, incidentul dintre cei doi faimoși.

Iată câteva dintre mesajele de pe pagina oficială a emisiunii!

Belbita sa simti si tu urletele si furia lui Giani sa vezi prin ce au trecut Razboinicii cu urletele si jignirile si toate injosirile aduse de Giani!

Săraca Belbită plânge… păi cum mă să strige Kiriță chiar la o asemenea fata ? Oh mai ca îmi vine și mie sa plâng…Hai mă mergeți cu teatrul ăsta ieftin.

Cînd cîștigă urlă ca el e cel mai tare si cînd pierde moare de ciudă…..Si e șmecher ptr că dacă sînt probe usoare intră sa faca puncte dar la cele grele daca intra odata.

S- a enervat Kingul pe Belbita! Sunt de ras unii din echipa faimosilor. Dupa Belbita ,va urma mormolocul de Cazacu in gura Kingului si apoi schimonosenia de Draghia! Vulturii plesuvi isi scot ochii intre ei.

Citește și: Vladimir Drăghia și Giani Kiriță și-au aruncat vorbe dure la Exatlon! Tensiune în tabăra Faimoșilor

Citește și: Giani Kiriță a cedat! A făcut atac de panică și nu a mai putut continua în emisiune: “Am zis că mor”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top