Connect with us

Monden

Andra a adus un omagiu emoționant în memoria lui Ilie Balaci

Andra a adus un omagiu pentru Ilie Balaci care s-a stins din viață luna trecută. Artista a întrerupt concertul de la Craiova pentru a vorbi despre fostul mare fotbalist care a plecat în urmă cu o lună dintre noi.

„Ilie Balaci, dragii mei, este unul dintre românii cu care ne mândrim și care ne-a dus pe culmile Europei. A plecat prea devreme dintre noi, dar să nu ne întristăm și să ni-l amintim așa cum reușea el de fiecare dată să ne aducă bucuriile atunci când intra pe teren”, a spus Andra, în timpul concertului de la Craiova.

Fanii au aplaudat-o minute-n șir pe artistă, atât pentru discursul emoționant, cât și pentru prestația ei, notează spynews.
Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie, în urma unui infarct. Supranumit „Minunea Blondă”, Balaci avea 62 de ani și era considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști români.

Fiica fostului fotbalist, Lorena Balaci, a vorbit despre tatăl său și despre lucrurile care au apărut în presă la scurt timp după moartea acestuia.

„Știi cum este să primești mesaje de condoleanțe, iar tu să trăiești cu speranța că tatăl tău poate fi salvat? Pe drumul de la București la Craiova, eu speram că ne vom întoarce în Capitală, la spital, după ce va fi stabilizat, dar telefoanele care sunau îmi ziceau altceva. S-au spus multe minciuni, în aceste zile.

Vreau să treacă 9 zile de doliu, poate chiar 40, apoi să le spun pe toate. Vreau să dau un comunicat și să le lămuresc. Faptul că ar fi leșinat mama la înmormântare. Nu era mama persoana cea care apare în fotografii! Eu am lăsat accesul presei la funerarii, pentru că tata a fost al tuturor, nu doar al familiei. Tata a „ars” pentru oameni, a trăit pentru public”, a dezvăluit pentru libertatea.ro Lorena Balaci.

Aceasta a lămurit și subiectul legat de autopsia tatălui său.


„S-a spus că familia ar fi cerut autopsia și examenul medico-legal. Nu a cerut familia acest lucru, așa este procedura. Peste un timp, ar fi putut apărea cineva care să spună că i s-a pus ceva în apă și că a fost omorât cu premeditare. Iar Parchetul ar trebui, într-un astfel de caz, să se autosesizeze și să deschidă un dosar.

Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct! După părerea mea, și-a încheiat misiunea pe Pământ! Așa văd eu lucrurile. Nu era în evidența medicului de familie cu vreo boală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top