Connect with us
Andra despre frați Azeri: Bine ca nu sunt însărcinată

Monden

Andra, dezvăluiri despre cel de-al treilea copil: „Ne dorim mulți copii”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că cei doi ar mai aștepta un bebeluș i-a bucurat pe mulți dintre fanii lor.

În urmă cu câteva săptămâni, atunci când Andreea Bălan, Mirela Vaida și Gabriela Cristea au anunțat că mai așteaptă câte un bebeluș, Andra a dezvăluit că și ea este însărcinată, iar până acum nu a clarificat situația.

Citește și: Este Andra Măruță însărcinată? Ce au observat fanii într-o poză

Artista a mărturisit, însă, că totul a fost o simplă glumă, însă nu ar fi o veste care nu i-ar aduce multă bucurie ei și familiei sale.

„Da, cred că lumea s-ar bucura, mai ales pentru că noi am spus mereu că ne dorim mulți copii și atunci se și asteaptă la vestea asta. Numai că nu e încă momentul, sunt implicată în multe proiecte și Eva e încă mică.

Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a dezvăluit Andra pentru Viva!

Andra, omagiu emoționant pentru Ilie Balaci

În weekend, Andra a adus un omagiu pentru Ilie Balaci care s-a stins din viață luna trecută. Artista a întrerupt concertul de la Craiova pentru a vorbi despre fostul mare fotbalist care a plecat în urmă cu o lună dintre noi.

„Ilie Balaci, dragii mei, este unul dintre românii cu care ne mândrim și care ne-a dus pe culmile Europei. A plecat prea devreme dintre noi, dar să nu ne întristăm și să ni-l amintim așa cum reușea el de fiecare dată să ne aducă bucuriile atunci când intra pe teren”, a spus Andra, în timpul concertului de la Craiova.

Fanii au aplaudat-o minute-n șir pe artistă, atât pentru discursul emoționant, cât și pentru prestația ei, notează spynews.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top