Andreea Bălan, umilită de George Burcea?! Mesajul actorului a lăsat fanii mască

30.03.2020

După ce recent George Burcea și Andreea Bălan au divorțat, actorul a postat pe rețelele de socializare o imagine care pare a fi o ironie la situația în care se află acum.

După o relație de cinci ani între cei doi, în care păreaiu fericiți, vestea despărțirii lor i-a șocat pe mulți fani. Aceștia se căsătoriseră anul trecut și se gândeau la o viață împreună, însă lucrurile se pare că nu au stat chiar așa și realația lor a început să se răcească, scrie cancan.ro.

Chiar dacă divorțul este aproape, cei doi nu au cum să rupă definitiv legăturile, pentru că au împreună două fetițe care au nevoie de ambii părinți. Așa că, deși nu mai locuiește alături de cele mici, actorul le vizitează de câte ori poate și menține legătura cu mama lor.

Cu toate acestea, actorul a făcut haz de necaz și a postat recent o știre despre un bărbat care a fost izolat la domiciliu alături de fosta soție. Postare i-a uimit pe urmăritorii lui George Burcea, care nu au știut cum să reacționeze. Această postare pare însă o ironie la adresa Andreei Bălan, pentru că, de când s-au despărțit acesta a postat pe contul său de Instagram mai multe mesaje cu tentă ironică la adresa acesteia.

Vezi ce a postat în galeria foto.