Connect with us
Andreea Ibacka a făcut anunțul mult așteptat despre sarcina sa

Monden

Andreea Ibacka a făcut anunțul mult așteptat despre sarcina sa

Cabral și Andreea Ibacka așteaptă un copil. Andreea are 24 de săptămâni de sarcină și a mărturisit pe blogul personal sexul copilului.

Cabral şi Andreea Pătraşcu s-au căsătorit religios în iulie 2011, la biserica din Otopeni, după care petrecerea s-a desfăşurat într-o locaţie de vis, pe marginea piscinei, unde cei doi au sărbătorit alături de prieteni.

„When a Man Loves a Woman”, versurile piesei lui Bryan Adams, prieteni apropiaţi, familie şi o locaţie de vis au fost cadrul perfect pentru nunta prezentatorului emisiunii Ce spun românii, Cabral, şi a soţiei lui, Andreea Ibacka, actriţa din telenovela”Iubire şi onoare”.

Cei 250 de invitaţi au dansat până dimineaţa pe ritmurile lui Dax, ale Dalmei şi ale celor de la Mandinga. Merengue, sarbe, hore,salsa sau vals, toate stilurile şi-au găsit loc în program şi nimeni nu a stat jos.

De atunci, relația celor doi a fost una aproape perfectă, iar de curând, cei doi au aflat că vor deveni părinți.

Astfel, Andreea a dezvăluit, pe blogul personal, că urmează să aducă pe lume o fetiță.

Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Andreea Ibacka este însărcinată în aproape șase luni, această nouă ipostază potrivindu-i-se de minune. Vedeta este nerăbdătoare să-și cunoască primul copil, mai ales că s-a gândit deja și la ce nume va purta micuța.

Andreea și Cabral vor deveni părinți la sfârșitul lunii noiembrie, până atunci cei doi ocupându-se  de renovarea casei lor, pentru ca bebele să fie primit așa cum se cuvine.

Actrița în vârstă de 32 de ani are o sarcină ușoară, așa cum a mărturisit, care îi permite un program lejer.

Andreea și Cabral sunt împreună din anul 2007, căsătorindu-se în 2011. În toamna acestui an cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, însă până la fericitul moment, cei doi se ocupă de renovarea casei, aflată în șantier.

Citește și: Cabral, implicat într-un accident de circulație

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top