Connect with us
Andreea Ibacka, viitoare mamă: „Așteptăm să se întâmple”

Monden

Andreea Ibacka, viitoare mamă: „Așteptăm să se întâmple”

La șapte ani de când s-au căsătorit, Andreea Ibacka si Cabral se pregătesc să le dea vestea cea mare familiilor, prietenilor și fanilor.

Prezentatoarea TV a fost întrebată de nenumărate ori când va veni pentru mamă, iar astăzi a oferit răspunsul mult așteptat.

Andreea Ibacka își dorește să fie mamă cât mai repede și este o chestiune de timp până când va da vestea cea mare.

„Îţi dai seama, să vă aşteptaţi la asta în viitorul apropiat. Mai aşteptăm. Aşteptăm să se întâmple. Suntem pregătiţi. Prietenii chiar îmi atrag atenţia că dintre toţi din gaşcă, după asemenea antrenament (cu patrupezii), sunt cea mai pregătită psihic”, a spus Andreea Ibacka la emisiunea „Vorbește lumea”.

Până atunci, Andreea este „mamă” pentru trei câini, de care are foarte multă grijă.

Cabral și Andreea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Înainte să fie cu Andreea, Cabral a fost căsătorit cu Luana, de care a divorțat. Aceasta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cabral și de ce s-a ajuns la divorț.

„Erau 11 ani diferență între noi. Când am avut o relație cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele.

Toată trăirile noastră nu erau în văzul lumii.

Citește și: Cabral: „Nu-mi dau seama cum am scăpat cu viață”

Am avut și am o preferință pentru bărbații mai tineri, îmi place să lucrez cu tineri și nu mă gândesc la partea erotică, pentru că sunt mult mai multe părți interesante.

La 30 de ani mi se părea că am îmbătrânit și că nu am făcut nimic cu viața mea și visam un bărbat eroic, energic și l-am captat pe Cabral cu gândurile mele.

Eram deja căsătorită de 10 ani, avusesem o căsnicie liniștită, comodă, frumoasă, cu un partener de drum adevărat, dar care era deja monotonă, iar cum eu eram o persoană corectă i-am spus: ‘Deja mă plictisesc, e o monotonie îngrozitoare între noi!’

L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit.

Citește și: Cabral s-a apucat de cântat! Iată melodia pe care a scos-o în colaborare cu Morris

Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am incheiat socotelile cu vechea căsătorie.

Luana și Cabral au fost căsătoriți doi ani

Vâsleam în același sens amândoi.

Cabral reprezintă o căsătorie de nici 2 ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune.

Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu.

Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm”, a spus Luana Ibacka.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top