Connect with us

Monden

Andreea Marin, cu ochii în lacrimi: „Am cinci-șase operații…”. Vedeta a vorbit despre cancer

La numai câteva zile după ce și-a speriat fanii ajungând pe patul de spital, Andreea Marin se simte mai bine. Astăzi, vedeta a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Acolo, Andreea a întâlnit-o pe una dintre victimele acestei boli grave, iar fosta prezentatoare TV a izbucnit în plâns.

Andreea a mers la eveniment cu o perucă pe cap și a făcut un exercițiu împreună cu femeia bolnavă de cancer. Cele două și-au dat peruca jos, iar după ce a văzut-o pe pacientă fără păr, Andreea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Citind durerea din ochii femeii din fața sa, aceasta nu și-a mai putut reține lacrimile.

Citește și: Andreea Marin a spus totul despre Mihaela Rădulescu: “Rivalitatea dintre mine și ea…”

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operații la activ și pe de altă parte văd în jurul meu prin natura muncii mele atâtea situații comparabile cu ceea ce am aflat astăzi, nu pot să stau cu mâinile în sân. Cred că fiecare om are o datorie în viață sau are un dar al său și dacă darul meu e să transmit, să dau cât mai departe un mesaj, o idee bună.

Gândește-te câte femei vor vedea imaginile ăstea și poate că în inima lor, în mintea lor se va trezi acea nevoie, vor înțelege în adâncul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp„, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

Citește și: Primul mesaj al Andreei Marin, după ce a anunțat că are PROBLEME de SĂNĂTATE: „Eu sunt din nou…”

Duminică, aceasta și-a anunțat fanii că pentru câteva zile trebuie să ia o pauză.

Vedeta a mărturisit duminică faptul că este conectată la un aparat menit să-i monitorizeze inima

„Dragi oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de corpul meu si conectate la un aparat prietenos, menit sa-mi monitorizeze inima. Mi-ati tot dat emotii in ultimii 25 de ani, dar stiu, stiu, si eu voua… asa ca voi sta linistita si nu va speriati ca nu ma gasiti la telefon, mail sau … la usa, iau o binemeritata pauza pana redevin om normal.

Un gand bun si sanatate, ca-i mai buna decat toate! Multumesc pentru intelegere si acest scurt ragaz.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top