Connect with us
Locul inedit unde își pot lua adio de la Andrei Gheorghe cei care l-au iubit

Monden

Andrei Gheorghe și-a presimțit moartea? Cuvintele uluitoare spuse de el: „Oricum nu apuc…”

Rămân o mulțime de întrebări fără răspuns despre dispariția neașteptată a lui Andrei Gheorghe.

După aflarea veștii teribile, familia, prietenii și cunoscuții fostului om de televiziune și de radio încearcă să își explice ce s-a întâmplat, mai ales că nu știau să fi avut probleme.

Cu toate acestea, cei mai apropiați au observat un lucru ciudat la Andrei Gheorghe. Un mare consumator de țigări, acesta renunțase la ele. De asemenea, nici alcool nu mai consuma, un lucru care nu îi stătea în fire. Prietenii vedetei au început să depene pe pagina de socializare a vedetei mai multe amintiri:

„Ieșisem cu el la deschiderea unei cârciumi, acum vreo două luni, și băuse apă plată, ceea ce nu îi stătea în fire. Încercând să fac o glumă despre asta, i-am trimis un mesaj cu , de 8 Martie. Nu mi-a răspuns. Zilele trecute i-am scris pe Facebook, era inactiv de mult timp…”, a scris Adrian, un prieten de-al lui Andrei Gheorghe, în postarea sa.

Și alți prieteni de-ai acestuia și-au adus aminte de momentele în care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe.

Într-un alt mesaj, prietenul Adrian se arată surprins că Andrei Gheorghe renunțase la fumat, viciu pe care îl avea de ani buni.

“Nu știu, de obicei prin vară mai trecea prin agenție la o țigară, la o bere, era în drumul lui, la un moment dat a zis că are multe de rezolvat. Nu mi-a trecut prin cap ca ar fi probleme de sănătate, nici acum nu știu exact dacă avea ceva dinainte sau a fost ceva subit, dar ultima oară când ne-am văzut nu a mai fumat, ceea ce nu îi stătea în caracter!”.

Însă, poate, cea mai șocantă amintire despre cunoscutul om de televiziune și radio, este cea a unui alt cunoscut, care își aducea aminte că Andrei i-a spus:

“Zicea: <Și dacă am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60…> Din păcate a avut dreptate”.

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune și de radio, cu o carieră impresionantă. Pe data de 19 martie, acesta a fost găsit decedat în locuința proprie, iar anchetatorii spun că decesul a survenit cu 12 ore înainte de a fi găsit.

CITEȘTE ȘI: Vedetele, fără cuvinte după moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajele sfâșietoare după ce au primit vestea cumplită:

Andrei Gheorghe a murit! Acesta a murit cu 12 ore înainte să fie găsit

Andrei Gheorghe a murit. Florin Călinescu a dat detalii despre viața acestuia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top