Arnold Schwarzenegger a fost operat pe cord deschis! Ce spun medicii

30.03.2018
Arnold Schwarzenegger a fost operat pe cord deschis! Ce spun medicii

Arnold Schwarzenegger, fostul campion mondial de culturism, dar și star al filmelor de acţiune şi guvernator al Californiei a fost supus vineri unei intervenţiii chirugicale de urgenţă pe cord deschis.

Medicii au descoperit o problemă la o valvă cardiacă, conform TMZ, citat de AFP.

Operaţia a durat mai multe ore, conform TMZ, iar starea pacientului este „stabilă”.

Actorul în vârstă de 70 de ani a fost internat joi la spitalul Cedars-Sinai pentru o intervenţie caracterizată drept „experimentală” de înlocuire a unui cateter pe o valvă. Intervenţia nu a avut succesul dorit, iar medicii au trebuit să-l deschidă din nou din cauza unor complicaţii.

De-a lungul timpului, starul din „Conan”, „Total Recall” sau „Terminator”, nu a fost ocolit de probleme cardiace. În 1997 Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenţie pentru înlocuirea unei valve aortice, reaminteşte TMZ.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: S-a aflat adevărul despre sarcina Adrianei Iliescu! Ce au descoperit medicii în uter, la operaţie: ¨Când m-au tăiat…

În anul 2005, Adriana Iliescu uimea întreaga lume şi devenea mamă pentru prima dată, la vîrsta de 66 de ani, în urma unei proceduri de insemniare artificială.

Fetiţa ei, Eliza, a crescut de atunci şi a devenit o adevărată domnişoară.

Doamna Iliescu a acordat un interviu revistei Qbebe.ro, în care a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat când a devenit mamă, ce i-au găsit medicii în uter la operaţie şi cum i s-a schimbat viaţa.

Toată povestea a început în anul 1991, când Adriana Iliescu a aflat din ziar de cazul unei italience care a devenit mamă la vârsta de 60 de ani, cu ajutorul inseminării in vitro.

Au urmat apoi 14 ani de grele încercări. În cele din urmă a ajuns la să primească primul tratament de fertilizare, sub îndrumarea prof. dr. Ioan Munteanu, directorul Maternităţii din Timişoara.

Cativa ani mai tarziu, ea a inceput primul tratament de fertilizare sub indrumarea prof. dr. Ioan Munteanu, directorul Maternitatii din Timisoara.

„Procedura nu este grea, dar a durat foarte mult să-şi dea seama că la vârsta mea mi se potriveşte procedura unei femei de 35 de ani care nu poate rămâne gravidă. Nu a fost nimic special. Problema a fost frica doctorilor, dat fiind vârsta mea”, a spus Adriana Iliescu.

Cu toate acestea, au fost multe voci care au spus că o femeie de vârsta ei nu poate duce o sarcină la capăt. Unii susţineau că placenta, fiind îmbătrânită, nu poate hrăni copilul cum trebuie. Medicii au avut parte de o adevărată surpriză la cezariană,

„Dar când m-au tăiat doctorii la cezariană, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Citeam în fiecare seară rugăciuni când îmi luam pastila de endocrină.

Am avut instinctul matern, asemeni peştilor care se întorc în anumite locuri pentru a se reproduce. Am ştiut că şi eu voi avea copii…”,a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI: Ce fac acești medici în sala de operație a revoltat pe toată lumea: “Nu se poate așa ceva!”

Sora Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor. A intrat în operație