Connect with us
Aurelian Temișan îl face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subînțeles

Monden

Aurelian Temișan îl face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subînțeles

Aurelian Temișan a publicat pe rețelle de socializare un mesaj, prin care îl atacă subtil pe George burcea, pentru că nu a fost prezent atunci când i s-a rupt turta fiicei sale.

Aurelian Temișan îl face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subînțeles

Duminică Andreea Bălan a sărbătorit în familie pe una dintre fetițele sale. Clara a împlinit un an, așa că nașii i-au rupt turta și i-au pregătit o petrecere superbă. Tatăl ei a lipsit, iar asta i-a deranjat pe mulți. Nașul lui de cununie nu a ezitat să posteze un mesaj cu subînțeles pe Facebook.

Toți cei care îl urmăresc pe Temișan cred că artistul a încercat să îl atace pe finul său.

Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea Balan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si Monica Davidescu. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire, a scris Aurelian Temișan, pe rețeaua de socializare.

George Burcea nu a participat la ruperea turtei fiicei sale pe motiv că nu a vrut să apară alături de Andreea Bălan în spaţiul public, un motiv pentru care presa ar fi putut specula că ei s-au împăcat. El nu a luat în considerare faptul că fetița sa ar fi avut nevoie de prezenșa tatălui la o zi atât de importantă, chiar dacă este mică și nu înțelege exact tot ce se întâmplă.

George Burcea a fost prinşi de poliţişti conducând sub influenţa unor substanţe intersize. Acesta a fost oprit de un filtru al poliţiei rutiere şi a fost depistat drogat.

În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000.

Rezultatul testării a indicat o valoare pozitivă a Cocaine, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au anunţat procurorii.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut scandal până în ultima clipă: ”Mi-a luat telefonul și l-a spart”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top