Connect with us
Benone Sinulescu, ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste...”

Monden

Benone Sinulescu, ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste…”

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară. După multe speculații despre o relație pe care ar fi avut-o în tinerețe cu Irina Loghin, artistul a dat cărțile pe față.

La mai bine de 50 de ani de la zvonurile care au ținut pe jar întreaga țară, Benone Sinulescu a spus dacă a avut sau nu o relație cu celebra interpretă de muzică populară.

Citește și: Anunţul a şocat România: “Irina Loghin a murit”. Ce s-a întâmplat cu artista, de fapt

„Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă.

Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat. Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap.

Citește și: Maria Ciobanu a renunțat definitiv la muzică! Ce va face de azi înainte

Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste.” a declarat Benone Sinulescu la Acces Direct.

Benone Sinulescu, acuzat că și-ar fi ucis soția

În urmă cu câteva săptămâni, artistul a reacționat după ce a fost acuzat că și-ar fi ucis soția. Aceste zvonuri l-au deranjat foarte tare pe Benone Sinulescu.

„Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie. Veneau la mine la spectacole și ziceau «cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie.

Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra». Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, a dezvăluit marele artist.

1 Comment

1 Comment

  1. florin

    2018-10-30T14:55:15+02:00 at 14:55

    Consider ca Benone Sinulescu este un mare artist al acestui neam, si ne-a incantat de-a lungul multor ani cu cantecele lui. Daca doriti mai multe informatii despre acest artist puteti gasi pe http://benonesinulescu.eu/.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top