Connect with us
Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: "Nu vreau să..."

Monden

Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: „Nu vreau să…”

Betty Salam ar fi însărcinată, susțin surse din anturajul fetei lui Florin Salam, care mai spun că aceasta ar fi dorit să își țină sarcina ascunsă cât mai mult timp.

Ea și-a întrerupt în ultima vreme aparițiile la TV și filmările de videoclipuri, lucru care a dat naștere speculațiilor conform cărora ar urma să devină mamă.

Fata lui Florin Salam nu a vrut să confirme sau să infirme aceste informații. „S-au scris multe articole despre acest subiect si nu vreau sa comentez deocamdata, deoarece nu am ce sa spun”, a spus Betty Salam, celor de la wowbiz.ro.

Nici Florin Salam nu a vrut să comenteze până acum aceste informații.

Betty și Cătălin Vişănescu vor deveni soţ şi soţie în faţa unui ofiţer de stare civilă. Fata cea mare a manelistului va împlini 18 ani pe 28 august.

Betty Salam trăiește o poveste de iubire emoționantă cu Cătălin Vișănescu. Cei doi au vorbit pentru prima dată despre când vor face nunta anul trecut, iar logodnicul fiicei lui Florin Salam a dezvăluit și când viitoarea sa soție va deveni mămică.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit lângă casa lui Florin Salam. Ce au descoperit anchetatorii la fața locului

Betty Salam şi Cătălin Vişănescu se vor căsători civil pe 28 august 2018. În cadrul unui interviu la o emisiune televizată, Cătălin a lăsat de înțeles și când vor fi părinți.

“(…). Pentru nuntă trebuie să vorbim şi cu Florin. (…). Din punctul meu de vedere… ea a trecut prin multe greutăţi şi ea s-a maturizat foarte repede, noi, băieţii, ne maturizăm mai târziu… aşa că nu se vede… (…) peste patru -cinci ani (n.r.: vor face copii)”, a mărturisit Cătălin Vişănescu.

(…). Nunta va avea loc într-un local în afara Bucureştiului, va fi una mare, peste 500 de invitaţi (…). ”, a completat Betty Salam.

Fata cea mare a lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017. Între cei doi este o diferență de zece ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top