Connect with us
Bianca Drăgușanu a făcut mărturisirea la TV, după despărțirea de Victor: "Am decis să...

Monden

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisirea la TV, după despărțirea de Victor: „Am decis să…

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, iar vestea a venit ca un șoc peste showbiz-ul românesc, mai ales că nimic nu anunța acest lucru.

Cei doi păreau cuplul perfect, iar fetița lor părea să îi unească și mai mult. Cu toate acestea, Bianca și Victor au anunțat că drumurile lor s-au despărțit.

Cei doi rămân, însă, colegi la Kanal D și își vor vedea în continuare de emisiunile lor.

În cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine” de luni, Bianca a făcut câteva declarații emoționante despre momentele prin care trece după despărțirea de Victor.

„Începând de astăzi dăm refresh, ca să ţineţi minte. Este vara marilor schimbări. Vineri am decis să punem punct, aşa cum am tot spus săptămâni de-a rândul, aducem iubirea înapoi în casa iubirii.

Dacă nu am putut să aducem iubirea înapoi la propriu şi la figurat am zis să schimbăm. Zi si facut! Astăzi am avut un sentiment foarte ciudat când am intrat şi era casa goală. Am avut un gol în stomac… Sunt convinsă că tot răul este spre bine. Orice sfârşit este un nou început.

Ce vom face de azi? Mare atentie: un barbat si o femeie cu povesti de viata aparent spectaculoase vor pasi in studioul nostru si vor avea ca unic scop gasirea sufletului pereche.

De astazi se vor bate multi asa. Cine stie, poate va razbi sa o convinga. Vom avea paravane si intalniri, provocari, vom avea probe care mai de care. Vom pleca si la mare, vom merge in casa iubirii!”, a marturisit Bianca Dragusanu la Kanal D.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu înainte de a anunța despărțirea de Victor Slav

Chiar și în ziua în care s-a aflat de separarea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu era la sală. Prima poză pe care a postat-o a fost în compania unui bărbat. Este vorba de antrenorul ei personal.

„Fratele meu de la altă mamă”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei.

„Secretul meu înainte să merg la plajă, pentru topirea rapidă a celulitei! Investesc în mine doar ceea ce merită cu adevărat, iar acest aparat face minuni!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook.

Citește și: Răzvan Botezatu face dezvăluiri incendiare despre Bianca și Victor Slav!

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca și Victor Slav. Primele declarații. ”Am ajuns într-un punct în care…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top