Connect with us
Bianca Drăgușanu și Tristan Tatet nu mai formează un cuplu?! Despărțirea momentului!

Monden

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu mai formează un cuplu?! Despărțirea momentului!

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate pare să fi pus punct frumoasei povești de dragoste. Am putea spune scurta poveste, dar trăită intens, pare să fi luat sfărșit. Toate semnele din social media au dat verdictul final: S-au despărțit!

De când s-a întors din Italia, Bianca nu a mai postat nimic cu iubitul ei și nci viceversa.

Seara trecută, Tristan Tate și-a serbat ziua de naștere, însă nici el și nici Bianca Drăgușanu nu au postat imagini cum că ar fi fost împreună.

Prezentatoarea “Te vreau lângă mine” se distra într-un alt club din Nordul Capitalei. Înainte să ajungă la petrecere, milionarul englez a fost tras pe dreapta de polițiști.

“Făcându-mi noi prieteni! #police #astonmartin #vanquish”, a scris Tristan Tate

Un alt detaliu care îi face pe fanii vedetei să creadă că s-a despărțit de Tristan Tate este acela că după ce s-a întors de la cumpărăturile din Italia, ei nu au mai postat poze împreună pe rețelele de socializare.

Carmen Harra, despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: “Ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei”

“Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic.

Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp.

În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi. Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este.

Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor”, a declarat pentru cancan.ro pe 25 iunie.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite: „Nu îmi venea să cred. Stăteam și mă uitam la el…”

Relația Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

1 Comment

1 Comment

  1. VIRLAN ELENA

    2018-07-15T14:03:47+03:00 at 14:03

    EXACT CE AM COMENTAT EU CA DRAGOSTEA SI IUBIREA LUI BIANCA DRAGUSANU…..TINE EXACT 3 ZILE……..O FEMEIE FARA MINTE……CAP ARE DAR MINTE II MAI TREBUIE MULTA……..DAR VICTOR SLAV ESTE BAIAT CUMINTE SI BUN SI O PRIMESTE INAPOI……CUM A FACUT SI PRIMA DATA……….PAREREA MEA…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top