Connect with us
Brigitte Năstase, la capătul puterilor: „Eu am vrut un copil cu Ilie, dar fosta soție...”

Monden

Brigitte Năstase, la capătul puterilor: „Eu am vrut un copil cu Ilie, dar fosta soție l-a pus…”

Brigitte Năstase a ajuns la capătul puterilor. Soția lui Ilie Năstase a vorbit astăzi despre relația pe care o are cu fostul jucător de tenis.

Zilele trecute, cei doi au fost protagoniștii unui scandal în stradă.

Vedeta a dezvăluit momente dureroase din viața ei și de ce nu a făcut un copil cu Ilie Năstase:

„Ilie la început nu mi-a făcut cadouri, mi-a cumpărat un ceas, de mine s-a spus că sunt prost îmbrăcată şi că am făcut puşcărie. Când ne-am căsătorit Ilie avea altă femeie…

Și de frustrare am început să mă operez, la sâni mi-am pus implanturi. Am crezut că am cancer… am avut noroc. M-am hotărât să fiu un alt om, să fiu cea mai bună variantă a mea, eu îl am pe Dumnezeu.

Am hotărât ca Ilie să nu mai conteze aşa de mult pentru mine, anul trecut l-am petrecut în spital operându-mă estetic. Cine m-ar fi iubit, m-ar fi iubit oricum. Cine te apreciază, te apreciază pentru ceea ce eşti în interior.

M-a înşelat pentru că nu am pus preţ pe mine, el îşi iubea fosta soţie când l-am cunoscut. El mă vedea o femeie deşteaptă şi capabilă. El a văzut ceva asemănător în mine cu fosta sa soţie.

Amalia Năstase, împotriva unui copil

Îmi doream un copil cu el, Ilie i-a promis fostei soţii că nu o să facă un copil cu mine.

Ea l-a pus să semneze acte că o să-i rămână ei casa. Eu vreau să fiu fericită, au fost chestii cu Ilie care nu m-au lăsat să fiu fericită, gen Amalia…

Eu vreau să fiu fericită. Am avut o relaţie cu un alt bărbat, Ilie mi-a tot scos ochii, când şi-a dat seama că mă poate pierde, atunci am început să am valoare pentru el”, a declarat Briggite Sfăt la „Acces Direct”.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Sfăt își strigă disperarea! Ce a pățit soția lui Ilie Năstase: „Am acasă o mamă bolnavă de inimă, cât să mai suport?”
Brigitte Sfăt și Ilie Năstase, SCANDAL în plină stradă! Ce au făcut cei doi
Răsturnare de situație! Ce au făcut Brigitte Sfăt și Ilie Năstase!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top