Connect with us

Monden

Brigitte Năstase, lacrimi amare: „Am stat în genunchi să fiu soția lui…”

Pe 17 iunie anul acesta se împlinesc patru ani de la ziua în care Brigitte și Ilie Năstase au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Cu toate acestea, cei doi nu au deloc motive de bucurie și sunt în plin proces de divorț.

Brigitte Năstase a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentele fericite ale relației cu fostul mare tenisman. De asemenea, vedeta a dezvăluit că ea a fost cea care l-a cerut de soț pe Ilie.

Citește și: Amalia Năstase s-a recăsătorit! Cine este bărbatul care a cucerit-o, după divorțul de Ilie Năstase 

„Aș fi vrut să fie etern, ani de zile m-am pus în genunchi să fiu soția lui, cred că o perioadă o să fiu singură, să mă regăsesc. Eu de la 19 ani, foarte puțin timp am fost singură, după ce a murit primul meu soț, câteva luni, e ceva nou pentru mine.

Citește și: Ce a făcut Ilie Năstase chiar de ziua lui Brigitte! ”M-a deranjat foarte mult, în momentul în care…”

Nu trebuie să dau nimanui explicații, nu sună telefonul, nu am pe nimeni gelos sau care să mă certe, simt că respir după foarte emult timp, am suferit, normal.” , a spus Brigitte Năstase, la „Star Matinal de Weekend”.

Brigitte Nătase a vorbit și despre planurile lui Ilie Năstase de a părăsi România după divorț

„Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru. Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică.

M-am supărat la început, în momentul în care am aflat l-am susținut. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat să ajungem la divorț, am pus preț pe acest gest, că m-a luat de soție, nu aș fi vrut să se spulbere tot.” , a mărturisit Brigitte Năstase, la „Star Matinal de Weekend”.

Ieri, Amalia Năstase a anunțat că s-a recăsătorit, la opt ani de când a divorțat de Ilie Năstase. Ceremonia a fost una secretă și a avut loc în Statele Unite ale Americii.

1 Comment

1 Comment

  1. Danny

    2018-06-16T13:20:45+03:00 at 13:20

    De ce ai pus botul la un sontorog ca ala ??Ai vazut ce a patit betivanul a crezut ca banii cumpara tot sa l frec de bou nu mie mila de el !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top