Connect with us
Brigitte Sfăt surprinsă de Ilie Năstase. ”Uite cu ce a venit el...”

Monden

Brigitte Sfăt surprinsă de Ilie Năstase. ”Uite cu ce a venit el…”

Brigitte Sfăt a avut parte de o surpriză neașteptată, am putea spune, din partea lui Ilie Năstase, la împlinirea a cinci ani de la cununia civilă.

Fostul sportiv i-a adus soției sale un tort și flori. Brigitte a făcut publică imaginea cu darurile și și-a întrebat prietenii virtuali dacă Ilie mai merită sau nu o șansă.

„Cinci ani de la cununie. Uite cu ce a venit el? Să-i mai dau o șansa?”, a scris Brigitte Sfat în dreptul imaginilor cu Ilie Năstase.

„Aș fi vrut să fie etern, ani de zile m-am pus în genunchi să fiu soția lui, cred că o perioadă o să fiu singură, să mă regăsesc.

 Foarte puțin timp am fost singură…”

Eu de la 19 ani, foarte puțin timp am fost singură, după ce a murit primul meu soț, câteva luni, e ceva nou pentru mine, nu trebuie să dau nimănui explicații, nu sună telefonul, nu am pe nimeni gelos sau care să mă certe, simț că respir după foarte mult timp, am suferit, normal”, declară Brigitte Sfat într-o emisiune TV.

Cei doi par să fie în relații mai bune acum, după recentele episoade cu Ilie Năstase. Dar să nu uităm recentele declarații ale lui Brigitte în care părea că se pregătește de divorț.

Citește și: Brigitte își strigă disperarea! Ce a pățit soția lui Ilie Năstase: „Am acasă o mamă bolnavă de inimă, cât să mai suport?”

“Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru.

Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică” , a  spus Brigitte Năstase,  la “Star Matinal de Weekend”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top