Connect with us
Busu a rupt tăcerea despre Neti Sandu: „Nu mai pot. O să bag mâna și o să o trag bine de păr”. Ce pățește de ani de zile din cauza ei:

Monden

Busu a rupt tăcerea despre Neti Sandu: „Nu mai pot. O să bag mâna și o să o trag bine de păr”. Ce pățește de ani de zile din cauza ei:

De ani de zile, există o mare controversă în echipa prezentatorilor jurnalului de dimineață de la Pro TV. Mulți telespectatori sunt convinși de faptul că îndrăgita Neti Sandu, cea care le spune românilor cât de bine le va merge zilnic din punct de vedere astrologic, poartă perucă.

Deși a declarat în nenumărate rânduri că este părul său și o coafură care i se potrivește mănușă, există mulți telespectatori care încă mai cred că Neti are perucă.

Florin Busuioc, prezentatorul de la meteo, a rupt tăcerea despre Neti.

El a hotarat, alături de colegii din echipa emisiunii de dimineață, să pună capăt o dată pentru totdeauna controverselor legate de faptul că Neti Sandu ar purta perucă.

Busu vrea să o tragă de păr în direct:

„Într-o dimineață, în direct, o să o iau de păr, o să bag mâna și o să o trag bine de păr ca să vadă toată lumea că nu poartă perucă. Nu mai pot, toată lumea mă întreabă dacă ea poartă perucă. Așa rezolvăm situația, dacă ea nu vrea să se ciufulească și să vadă lumea că e părul ei”, a spus glumind Florin Busuioc în timpul emisiunii.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Scandal la TV! Andrei Duban și soția sa s-au certat la Ferma Vedetelor! Ea s-a făcut foc și pară

Andrei Duban și soția sa au avut un conflict la emisiunea Ferma Vedetelor de miercuri seara. Femeia s-a făcut foc și pară după ce soțul ei a băut palincă, iar apoi s-au aruncat cuvinte grele.

Andrei Duban ar fi băut pălincă cu băieții și ar fi ascuns sticla. Grațiela s-a supărat foarte tare pe soțul ei. Ea s-a dus și a plâns singură în cameră, deși el a încercat s-o liniștească.

„Grați, te rog frumos să vii să stăm de vorbă cu toții. Nu mi se pare normal!”, i-a spus Andrei Duban soției lui.

„Andrei, ești primul pe care îl bănuiesc!”, a spus printre lacrimi Grațiela.

Colegii de la „Ferma Vedetelor” au încercat s-o liniștească pe Grațiela, dar femeia nu s-a lăsat: „Pentru mine chiar este o problemă. Și este o problemă cu soțul meu!”.

Lucrurile nu s-au calmat nici la testimoniale. Grațiela Duban a plâns în continuare, în ciuda rugăminților lui Andrei de a se calma.

„Pe mine mă doare foarte tare că ea mă bănuiește pe mine. Culmea!”, a spus Andrei Duban, în timpul testimonialelor.

„Nu-l bănuiesc. Sunt sută la sută sigură că el a făcut treaba asta. În primul rând, îi cunosc privirea dacă bea mai mult de o gură de țuică. Îi cunosc privirea”, a spus Grațiela.

„Tu chiar vrei să faci asta la televizor? Uită-te în ochii mei! Tu realizezi? Cred că uiți unde ești”, i-a spus Duban soției.

„M-a întrebat, lasă-mă să răspund. Ce? Trebuie să mint? Să spun că nu cred, că nu cred că e adevărat…Nu cred că Andrei a ascuns…?”, a răspuns blonda.

„Gândește-te un pic! Cred că nu realizezi ce faci! Ei exact chestia asta vor să fie între noi”, a spus și actorul, care s-a arătat dezamăgit de reacția soției. 

„E treaba ei. E acuzația ei. Sper să-și asume tot ce face. Chestia asta nu ne pune într-o lumină frumoasă. Dacă ea își dorește asta, eu n-am ce să fac”, a explicat Andrei Duban.

„Este matur și trebuie să-și asume ceea ce face! Acuma toată lumea vorbește pe la toate colțurile. Că din păcate stăteam în pat…să mă liniștesc.

Auzeam de la fumat că se vorbea numai despre acest lucru. Ceea ce mă doare și mă deranjează foarte tare. Nu înțeleg de ce a făcut lucrul ăsta”, a mai spus Grațiela.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Neti Sandu 21 martie 2018. O zodie are mare noroc la bani
Vedetele, fără cuvinte după moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajele sfâșietoare după ce au primit vestea cumplită:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top