Connect with us

Monden

Cabral este țintuit de pat, încă de la Crăciun: „Am tot sperat să îmi revin…”

Cabral trece prin clipe grele și, la câteva zile după ce s-a pozat cu o mască pentru aerosoli pe față, prezentatorul TV a dezvăluit ce se întâmplă cu el.

Vedeta a lipsit de la un eveniment important, iar pentru că nu a putut ajunge, acesta a ținut să explice de ce viața sa este un adevărat chin pentru el. Încă de la Crăciun, acesta stă mai mult în pat. Abia s-a putut deplasa și s-a confruntat cu dureri de nedescris.

Cabral a povestit pe blogul său care este problema lui de sănătate.

„Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum.. mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur.

Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea. Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral, pe blogul lui.

La începutul lunii decembrie, prezentatorul TV a primit unul dintre cele mai importante cadouri din viața sa. Soția sa, Andreea Ibacka, i-a dăruit o fetiță, pe care cei doi au botezat-o Namiko.

Citește și: Ce nume bizar au ales Cabral şi Andreea Ibacka pentru fetiţa lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top