Connect with us
Predicții SUMBRE despre viitorul apropiat. Carmen Harra. „România se va vindeca în următorii 18 ani” Harra, distrusă de durere. A piedut una dintre cele mai dragi ființe

Monden

Carmen Harra, distrusă de durere. A piedut una dintre cele mai dragi ființe

Carmen Harra a anunțat că prietena ei și fosta colegă de trupă a decedat la numai 58 de ani. Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale anilor 80, Claudia Daniela Nacu. Aceasta i-a fost prietenă apropiată lui Carmen Harra, motiv pentru care prezicătoarea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Carmen Harra, distrusă de durere. A piedut una dintre cele mai dragi ființe

Claudia Daniela Nacu a fost o celebră artistă bine cunoscută pentru succesul pe car el-a avut în trupa Trio Expres, unde a cântat alături de Carmen Harra. Formația a luat ființă în anul 1979, însă a ajuns pe culmile succesului după 1980, când melodiile lor răsunau în toată Europa, dar și în Canada și SUA, după cum a precizat chiar Carmen Harra.

În ultima perioadă a vieții sale Claudia Daniela Nacu s-a restras în Olanda, la Amsterdam, unde trăia o viață liniștită. Nu se cunsoc detalii despre cauza decesului, însă Carmen Harra a ținut să precizeze că acesta nu are absolut nicio legătură cu pandemia de coronavirus. Cauzele morții au fost naturale, după spusele vedetei.

Trio Expres

Trio Expres

Harra a postat un mesaj emoționant în care anunță trecerea în neființă a prietenei sale, la o vârstă deloc înaintată. după cum se poate observa și din mesaj, Carmen este extrem de afectată de moartea prietenei sale pe care a iubit-o enorm și alături de care a trăit momente minunate pe scenă și nu numai.

„Vineri, 31 Iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani.

A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada. A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela. Te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!”, a transmis Carmen Harra pe Facebook.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. domnfane

    2020-08-05T23:41:06+03:00 at 23:41

    o femeie falasa .a profitat de profesionalismul si cunostintele muzicale ale claudiei in perioada ,,Trio Expres”

  2. DODO

    2020-08-04T15:03:35+03:00 at 15:03

    mafalda asta nu ar trebui bagata in seama Pe linga ocupatia ei mizerabila este si antiromana Amintiti-va cum facea poporul roman ,, un popor de tigani de care i este scirba ,, la un interviu din america de acum citiva ani Si noi acum din cauza neinformarii ziaristilor o tratam ca pe un vip SICTIR !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top