Connect with us
Cătălin Botezatu, adevărul neștiut despre Bianca Drăgușanu: „Mi-a plâns în brațe...”

Monden

Cătălin Botezatu, adevărul neștiut despre Bianca Drăgușanu: „Mi-a plâns în brațe…”

Bianca Drăgușanu a reușit ca în numai câțiva ani să devină una dintre cele mai cunoscute femei din România. Iar unul dintre cei care au ajutat-o să obțină acest lucru a fost designerul Cătălin Botezatu. Cei doi au fost împreună pentru o bună perioadă de timp, iar relația a fost una care a ținut mereu prima pagină a ziarelor.

Citește și: Ea este femeia pentru care Cătălin Botezatu a vrut să își taie venele: “Am mers la ea acasă și…

Cătălin Botezatu a dezvăluit că Bianca este una dintre cele mai bune pe care le-a cunoscut. Încă de la început, acesta i-a văzut potențialul.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergențe avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”, a spus Bote, conform Wowbiz.

Citește și: Tristan Tate, iubitul Biancă Drăgușanu, surprins cu o altă femeie

La rândul său, Bianca îi este recunoscătoare designerului, care a învățat-o foarte multe lucruri. Bianca nu uita niciodată rolul important pe care celebrul designer l-a avut în viața sa și îi mulțumește ori de câte ori are ocazia.

Bianca Drăgușanu crede despre Cătălin Botezatu că este un om deosebit

„De la Cătălin Botezatu, am avut foarte multe de învățat! Dincolo de iubit, mi-a fost mentor și mi-a explicat cum trebuie să mă comport în lumea aceasta a showbiz-ului, unde de foarte multe ori am fost rănită fără motiv. Este adevărat că am plâns pe umărul lui, întrucât îmi era foarte greu să accept răutățile gratuite la adresa mea.

Iar el m-a sprijinit de fiecare dată. A văzut cu adevărat ce se întâmplă în sufletul meu. Poate tocmai de aceea, îl respect mult, îl apreciez în mod deosebit și mereu am să găsesc cuvinte frumoase la adresa lui. A fost și va rămâne un om special în viața mea”, a spus Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top