Connect with us
Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu: „Vârsta își spune cuvântul”

Monden

Cătălin Botezatu, declarații în premieră despre copiii săi: „Unul dintre ei…

Cătălin Botezatu a confirmat zvonurile conform cărora are copii pe care îi ține departe de ochii lumii. Designerul vestimentar a mărturisit că are doi băieți și a dezvăluit de ce nu a vorbit până acum despre ei.

Botezatu a explicat că are doi băieți, cu mame diferite, și a fost adesea întrebat de ce i-a ținut pe aceștia departe de „lumina reflectoarelor”. Pentru a clarifica situația, Cătălin a dezbătut acest subiect, explicând care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.

Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei.

Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu pentru revista Viva.

Ce spunea Cătălin Botezatu cu ani în urmă despre copiii săi

În urmă cu cîțiva ani de zile, designerul recunoștea, la o emisiune difuzată de Pro TV, că este tatăl unui copil.

“Copilul nu știe că eu îi sunt tată și așa vreau să rămână”, spunea atunci creatorul de modă.

Cert este că paternitatea copilului a fost confirmată printr-un test genetic. Cu ani în urmă, a fost dus la frizerie și un fir de păr a confirmat ipoteza: tatăl este Cătălin Botezatu!

“A fost o iubire din tinerețe”, spunea el despre mama copilului său. Aceasta ar fi fost căsătorită, iar din acel motiv Botezatu nu a spus cine este fiul său, nedorind să tulbure liniștea familiei.

Tânărul, care atunci avea 20 de ani, trăia în anturajul vedetei, dat fără să știe că acesta este tatăl său.

Citește și: Bianca Drăgușanu și noul iubit nu se mai ascund! Imagini de senzație cu cei doi, din Paris

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top