Connect with us
Cătălin Botezatu, detalii neștiute despre Cătălin Cazacu: „S-a întâmplat înaintea unei curse...”

Monden

Cătălin Botezatu, detalii neștiute despre Cătălin Cazacu: „S-a întâmplat înaintea unei curse…”

Cătălin Cazacu și Cătălin Botezatu sunt prieteni foarte buni, de mulți ani. Celebrul creator de modă a dat detalii din viața concurentului de la Exatlon.

Cei doi sunt prieteni foarte buni și au avut parte de foarte multe momente frumoase împreună. În timpul jocului de comunicare, creatorul de modă i-a transmis să fie puternic și să continue lupta.

Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri despre Cazacu, după ce telespectatorii au observat că acesta se închină de fiecare dată înaintea probelor.

Citește și: Vladimir Drăghia, pus la zid de fanii Exatlon: “O face pe familistul că dă bine la public!”

„Cătălin este un băiat luptător. El câștiga orice cursă de motociclism. Mereu aveam emoții pentru el, îl vedeam aproape de asfalt, dar mereu câștiga. Este și un tip foarte sensibil și credincios. S-a întâmplat înaintea unei curse să ne lase acolo în grup și el s-a dus lângă motor, s-a pus în genunchi și timp de cinci minute s-a rugat”, a dezvăluit Cătălin Botezatu la „WoWbiz”.

Săptămâna trecută, Cătălin Cazacu a fost salvat de către public și a rămas în echipa Faimoșilor, alături de Vladimir Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș. Giani Kiriță, în schimb, a părăsit concursul după patru luni și s-a întors în România.

Citește și: Exatlon 7 mai 2018: Clipe grele pentru Larisa! Vladimir Drăghia a încercat să o încurajeze

După ce a fost nominalizat alături de Geanina Stană și Valentin Chiș, concurentul a făcut câteva declarații sfâșietoare

Îmi dau seama că m-am închis aici, poate prea mult și că poate îmi va lipsi și locul acesta”, a dezvăluit Cătălin.

Adevărul e că acest joc îți dă dependență. Uitasem ce-i acasă. Uitasem ce mă așteaptă acasă. M-am rupt de tot. Îmi făcusem universul atât de tare aici, uitasem că mai am un copil, că mi-au început cursele, uitasem. Zici că gata, mă născusem să stau aici.

O parte din mine își dorește foarte tare să rămână, dar trebuie să fiu pregătit. Te obișnuiești. La început ziceam că nu o să rezistăm. Dar surpriză…”, a spus el.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top