Connect with us

Monden

Cătălin Cazacu a câștigat prima cursă de motociclism, după o pauză de o jumătate de an. Cine i-a fost alături

Cătălin Cazacu a început cu dreptul cursele de motociclism. La mai bine de șase luni de când nu a mai participat la o asemenea competiție, fostul concurent de la Exatlon a reușit să câștige.

I-au fost alături foștii colegi de echipă. Giani Kiriță, Vladimir Drăghia și Diana Bulimar nu puteau lipsi de la acest eveniment. De asemenea, și Ștefan Floroaica și Alex Nedelcu i-au fost alături în această zi.

 

Citește și: Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, planuri mari după ce au terminat Exatlon! Ce au de gând să facă, fanii vor fi fericiți

Cătălin Cazacu s-a impus la Adâncata, în cea de-a doua etapă a MotoRC (Motorcycle Racing Championship), prima cursă a sa din acest an. Deși nu a avut prea mult timp să se pregătească, acesta a reușit să domine, fără emoții.

Citește și: EXATLON O fostă concurentă face nominalizări pentru noul sezon

Fostul concurent de la Exatlon a dezvăluit că nu a reușit să se pună la punct cu condiția fizică, așa cum și-ar fi dorit.

La aproape trei săptămâni de când s-a terminat primul sezon Exatlon, fanii emisiunii se întreabă deja când va apărea sezonul următor. Iar numele viitorilor concurenți sunt așteptate cu nerăbdare. Primul „Faimos” care va face parte din următorul sezon este Cristian Daminuță, dar nici Giani Kiriță nu ar spune „nu” unei noi participări.

Giani Kiriță ar vrea la Exatlon, dar numai dacă ar veni și Cătălin Cazacu

Concurentul din echipa „Faimoșilor” și-ar dori să se întoarcă în Republica Dominicană, însă nu oricum. El are o condiție clară pentru a participa la al doilea sezon. Cineva trebuie să fie alături de el în Republica Dominicană și nu este o surpriză pentru nimeni.

„Aș mai face-o, dar înainte de asta m-as antrena puțin. Pe lângă asta, m-aș duce acolo dar numai dacă îl iau și pe fratele meu, Cătălin Cazacu.

Mi-ar fi mai ușor să am aceeași echipă, așa, să o iei de la zero, cu alți oameni, alte caractere, ar fi un pic mai greu”, a declarat Giani, notează stirilekanald.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top