Connect with us
Câte operații estetice are, de fapt, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Monden

Câte operații estetice are, de fapt, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și iubita lui Dorian Popa. Claudia, pe care cunoscuții o cunoscu după numele de Babs, așa cum îi spune și Dorian. Iubita cântărețului are 38 de ani și arată impecabil. Ea a fost sinceră întotdeauna și a spus că și-a mai făcut câteva intervenții care au ajuta-o să arate așa cum și-a dorit.

Câte operații estetice are iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este o prezență extrem de plăcută dar și foarte discretă în showbiz-ul din România. Bruneta este foarte frumoasă și activează în lumea modei. Claudia este designer vestimentar, iar creațiile ei sunt la mare căutare.

Babs și Dorian Popa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Deși a fost norocoasă de la Mama Natură, Claudia a apelat și la intervenția medicilor. Potrivit Fanatik, prima intervenție chirurgicală și-a făcut-o la vârsta de 23 de ani când și-a mărit bustul.

Ulterior, Babs a declarat că și-a făcut rinoplastie, nu o dată ci de două ori.

„La un moment dat o să vă povestesc și experiența mea cu rinoplastia. Am făcut-o de două ori. Una fiind eșec, a doua e foarte ok. Aveți grijă unde vă operați”, a spus Babs, informează cancan.ro.

Claudia și Dorian Popa formează un cuplu frumos și extrem de discret. Foarte rar vorbesc public despre relația lor, dar când o fac, sunt sinceri și spun lucrurilor pe nume.

Într-un interviu mai vechi, Claudia spune că nu este deloc ușor să fii iubita lui Dorian Popa și că artistul este foarte strict din foarte multe puncte de vedere.

„Are foarte multă energie și este obositor. Mă deranjează puțin, ce-i drept, că tot timpul este în fața oamenilor și peste tot unde merg cu el privirile sunt ațintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viață sănătos. Și la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Față de mine care sunt o mână largă, el este foarte chibzuit”, spunea Claudia la un moment dat.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top