Connect with us
Câți bani a primit Gabriela Cristea de la stat după ce a născut

Monden

Câți bani a primit Gabriela Cristea de la stat după ce a născut

Gabriela Cristea a primit o anumită sumă de bani din partea statului român, după ce a născut primul copil. Indemnizația de mamă pe care urma să o primească realizatoarea TV a produs atunci un conflict între aceasta și Lia Olguța Vasilescu.

După ce guvernul PSD a decis să plafoneze indemnizațiile, Gabriela Cristea s-a simțit dezavantajată și nu a ezitat să dea o replică dură pentru Lia Olguța Vasilescu.

”Domnu’ Prim Ministru, vă place când Simona Halep îşi plăteşte contribuţiile la Stat? Aaa, Simona Halep, eu şi alte femei care muncim din greu suntem bune doar să cotizăm?!

Să vă fie ruşine pentru afirmaţiile şi legile discriminatorii. Familiile nu fac copii doar în preajma alegerilor.

Doamna Ministru Vasilescu, dacă Messi ar contribui, nu văd de ce să nu primească. Ar trebui să învăţaţi că atunci când cereţi (cu japca), trebuie să şi returnaţi, aşa cum facem cu toţii…

Domnu Dragnea, parcă aţi spus că nu sunteţi de acord cu schimbarea legii; aaa, era tot o afirmaţie populistă. Să vă fie ruşine!!!”, a scris Gabriela revoltată, pe pagina ei de Facebook, anul trecut.

Acum, a ieșit la iveală și suma pe care a încasat-o prezentatoarea, după ce a născut primul copil.

Informaţia apare pe site-ul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, într-o înştiinţare a Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a Muncipiului Bucureşti la adresa debitorilor care nu au fost găsiţi la domiciliu pentru a fi anunţaţi că au de returnat o parte din banii care le-au fost viraţi în avans.

Astfel, Gabriela Cristea a primit din partea statului român suma de 8.500 de lei.

Suma reprezintă plafonul maxim stabilit de Guvernul României în vara anului trecut. Statul şi-a dat seama că nu poate susţine indemnizaţii uriaşe care reprezentau 85% din valoarea totală a câştigurilor din anul precedent.

Citește și: Doliu în familia Gabrielei Cristea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top