Connect with us
Ce a făcut Florin Salam în țară după ce a fost bătut la Milano

Monden

Ce a făcut Florin Salam în țară după ce a fost bătut la Milano

Florin Salam a fost lovit de un personaj din lumea interlopă la o cântare care a avut loc în Milano. Manelistul a declarat după acel incident că nu va mai cânta, dar se pare că s-a răzgândit.

Florin Salam a cântat zilele trecute la un local din zona Berceni, unde au fost prezenți mai mulți interlopi, printre care și Mircea Nebunu și fratele acestuia, Mihnea.

Mai mult decât atât, revenirea a fost una vizibil emoționantă pentru artist. La un moment dat, în timp ce cânta o melodie de dragoste, Florin Salam a fost copleșit de sentimente și a izbucnit în plâns, scrie cancan.ro.  Preț de câteva minute, Florin Salam a cântat cu lacrimi în ochi, spre uimirea celor din jur.

La sfârșitul lui octombrie au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez din Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale.

Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație, însă la un moment dat, s-a enervat și l-a pocnit.

Salam a plecat după incident, în compania a doi bărbați.

A doua zi, Stan a postat un videoclip în care își cerea scuze pentru gestul său și spunea că era băut și drogat și că nu a știut ce face. Videoclipul a fost șters după ce acesta a primit mai multe amenințări.

„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt”,a fost reacția manelistului, după ce a fost lovit.

Revenit în țară, manelistul Florin Salam și-a sporit măsurile de siguranță. Primul lucru: și-a ”blindat” casa cu multe camere de supraveghere.

Citește și: Betty Stoian a născut. Ce făcea Salam în ziua în care fata lui a devenit mamă

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top