Connect with us
Ce a pățit Alexandra Kefren, după ce și-a vândut virginitatea online

Monden

Ce a pățit Alexandra Kefren, după ce și-a vândut virginitatea online

Alexandra Kefren, românca devenită celebră după ce şi-a scos virginitatea la vânzare pe internet şi ar fi fost şi adjudecată de un om de afaceri din Hong Kong, spune acum că „totul a fost o minciună”.

Într-un interviu acordat publicației Metro.co.uk, Alexandra a dezvăluit că totul a fost o mare minciună, încă de la bun început.

Aceasta a povestit că a fost abordată pe rețelele de socializare de un site de matrimoniale. Reprezentanții i-au propus să joace rolul unei fete care își vinde virginitatea, în schimbul unei sume de bani.

Povestea sa a ajuns imediat cunoscută în întreaga lume. Mai mult decât atât, povestea a ajuns și la urechile rudelor sale, care s-au arătat devastate de veste.

Alexandra Kefren acuză acum efectele negative ale experienţei prin care a trecut: „Este greu pentru mine, am făcut o depresie, am fost la terapie”.

Site-ul Cinderella Escorts a negat acuzaţiile că licitația a fost falsă. Cu toate acestea, a confirmat însă că Alexandra nu s-a întâlnit niciodată cu omul de afaceri din Hong Kong.

Anul trecut, Alexandra Kefren a anunţat că găsit un cumparator. Bărbaul era un om de afaceri din Hong Kong, care i-ar fi oferit 2,3 milioane de euro pentru o partida de amor. în realitate, lucurile au stat diferit.

„Exact la o săptămână după asta cu virginitatea am primit titlul de model internaţional. Ştiu foarte multe limbi străine. O singură dată am apărut la televiziunea din străinătate şi uite câte s-au întâmplat. (…) E superb câte uşi s-au deschis pentru o apariţie în presă.

Câştig la o prezentare între 1000 de euro si 5000 de euro. Depinde. Am strâns o sumă considerabilă. Am nişte ţeluri pentru anul acesta. Poate nu fac un milion de euro.

Poate chiar 3. Vreau să îmi fac o mică avere pe spatele meu. Nu nu am primit niciun ban din treaba asta cu virginitatea. (…)

Da, eu şi Neli ne căsătorim în vară. L-am întâlnit acum fix trei săptămâni. Nu mai sunt neprihănită. Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul meu, Neli”, a spus atunci Alexandra Kefren la un post tv.

Alexandra Khefren, tânăra care și-a „vândut virginitatea” unui milionar: „E un pârlit!”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top