Connect with us
Ce a spus Gigi Becali după ce a văzut pozele sexy cu Anamaria Prodan

Monden

Ce a spus Gigi Becali după ce a văzut pozele sexy cu Anamaria Prodan

Gigi Becali și Anamaria Prodan au o relație apropiată, iar finanțatorul FCSB nu a rămas indiferent la pozele sexy pe care soția lui Laurențiu Reghecampf le-a postat recent.

Anamaria Prodan (47 ani) a postat recent câteva poze cu ea aproape dezbrăcată, arătând că se află într-o formă de zile mari, chiar și la această vârstă.

Ea își menține silueta cu ajutorul unei diete echilibrate, dar merge și la sală și nu se sfiește să posteze imagini cu ea în ipostaze provocatoare.

Gigi Becali este unul dintre persoanele care au fost luate prin surprindere de gesturile ei. „Sexy-impresara”  dezvăluit ce i-a spus patronul FCSB după ce a văzut imaginile.

„Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci aşa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă şi ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ţi place nu te mai uita». Mai vede poza şi pe WhatsApp şi îmi spune că nu e bine ce fac.

În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbaţi care-şi doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi îşi dau seama de calităţile mele intelectuale”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Anamaria Prodan spune cum era să rateze Gigi Becali 2 milioane de euro

Anamaria Prodan a dezvăluit cum ar fi putut să pierde Gigi Becali 2 milioane de euro. Este vorba despre portarul Niță, care a primit o ofertă foarte bună de la Sparta Praga, dar nu voia să plece de la FCSB.

Anamaria, care este și agentul fotbalistului, l-a ajutat să plece.

„Niţă nu voia să plece de la Steaua, deşi ar fi primit un salariu uriaş la Sparta. Am aşteptat 3 săptămâni la transferul lui pentru că nu-l puteam convinge să accepte oferta.

Gigi mi-a spus că nu-l poate da vreodată afară de la Steaua dacă el nu vrea să plece. Abia l-am convins prin rudele lui, prin prietenii săi să accepte oferta şi să plece.

Când Niţă a refuzat plecarea la cehi următorul portar pe listă a fost Andrei Vlad, dar Gigi a refuzat”, a declarat soţia lui Laurenţiu Reghecampf, la Pro X.

Citește și: Cine este tatăl lui Gigi Becali și ce avere i-a lăsat acesta fiului său

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top