Connect with us
Ce fac Vulpița și Viorel de când nu mai apar la TV. Cum decurge sarcina Veronicăi

Monden

Ce fac Vulpița și Viorel de când nu mai apar la TV. Cum decurge sarcina Veronicăi

Vulpița și Viorel au fost cele mai interesante și controversate personaje ale momentului. Cei doi au apărut la TV din dorința Veronicăi de a-și spune povestea ce avea să impresioneze o țară întreagă și să-i aducă un mare succes. Aceasta a mărturisit că a fost violată de mai mulți bărbați, însă lucrurile se petrecuseră din propria ei inițiativă. De atunci, cei doi au rămas la Acces Direct și au adus emisiunii un rating de zile mari, motiv pentru care telenovela lor a continuat timp de câteva luni. Totuși, a luat sfârșit de ceva timp și viețile lor s-au schimbat radical.

Vulpița a confirmat sarcina

Vulpița și Viorel au plecat de la Tv după aproximativ 8 luni de viață de vedetă. Cei doi au dus o viață lipsită de griji, aveau la București o casă și tot ce aveau nevoie și apăreau zilnic la TV, unde se bucurau de admirația oamenilor. Totuși, existau numeroase persoane care credeau că nu au ce căuta la TV, că nu transmit nimic educativ. Soacra Vulpiței ar fi fost cea care i-a luat pe cei doi acasă, pe motiv că fiica lor abandonată avea nevoie de ei și plângea de dorul lor.

De când au plecat, viața lor s-a schimbat. Cei doi nu mai sunt la fel de activi în mediul online, nu se mai aranjează ca înainte și nu mai au parte de toate beneficiile de la București. De curând, au fost surprinși într-o căruță în timp ce mergeau la muncă, îmbrăcați în haine vechi. Cei doi nu și-ar fi dorit să fie văzuți într-o astfel de ipostază, motiv pentru care Vulpița a început să se ascundă, iar Viorel a devenit agresiv.

De curând, Viorel a dat marea veste: în familia lor va mai apărea un membru. El a făcut marele anunț printr-o intervenție în emisiunea care i-a consacrat, dar, ulterior, au postat rezultatul cu ecografia pe contul lor de Instagram, pentru a-i asigura pe fanii lor că sarcina decurge așa cum trebuie. Se pare că cei doi o duc chiar bine și s-au gândit la toate detaliile: nașii vor fi de la emisiune, iar numele Radu sau Doinița Mirela, în funcție de sex.

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră (n.r.: Mirela). Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a povestit Viorel Stegaru, în direct la Acces Direct.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top