Connect with us
Ce i-a spus Ion Dolănescu fiului său, înainte să moară. Cuvintele pe care Ionuț nu le va uita niciodată

Monden

Ce i-a spus Ion Dolănescu fiului său, înainte să moară. Cuvintele pe care Ionuț nu le va uita niciodată

Înainte de a părăsi această lumea, Ion Dolănescu a ținut să îi transmită un lucru foarte important fiului său.

Artistul iubit de milioane de români a plecat dintre noi în anul 2009 și nu a vrut să moară înainte de a-i spune lui Ionuț Dolănescu câteva lucruri pe care nu le va uita niciodată.

„Tata dintotdeauna mi-a spus: Oriunde ai umbla în lumea asta, pentru că am locuit o vreme și în Australia, acum și în America, dar tata mi-a spus: „Tu numai aici, în patria ta, vei fi ceea ce ești. Datorită mie, datorită maică-tii. Numele Dolănescu. Nu mi-a fost ușor, numele ăsta mi-a fost și o povară”, a declarat Ionuț Dolănescu la emisiunea Florentinei Fântânaru, „De-a viața ascunselea”.

Citește și: Casa lui Ion Dolănescu din Caimatei a fost vandalizată. Au dispărut toate lucrurile de valoare

Imediat după moartea artistului, fiii acestuia, Ionuț și Dragoș, au început să se certe pe avere. Frații Dolănescu s-au certat dur. Dragoș a făcut acuzații la adresa lui Ionuț Dolănescu, după ce acesta a scos piesa „Am avut și eu un frate”.

„De fapt, este un cântec mai vechi care pe care l-a scos el, foarte probabil, ca şi celalalte cântece, nu l-a făcut el. Nu e nimic de comentat. Eu cred că duc o viaţă destul de demnă, aici în Costa Rica, iar ce cântă Ionuţ, nu am ce să comentez,” , a spus Dragoș Dolănescu la Antena Stars.

Dragoș Dolănescu: „Trebuie să imi revină ce mi-a lăsat tata”

Acesta a mai spus că tot ce vrea după procesul cu Ionuț Dolănescu este să i se facă dreptate și să primească ce i-a lăsat tatăl său, Ion Dolănescu.

„Eu sper să se facă dreptate. Nu să-mi dea Ionuţ ceva de la el, ci trebuie să-mi revină ce mi-a lăsat tatăl meu. Tot ce o să-mi revină este ce mi-a lăsa tatăl meu. Până acum, Ionut prin diferite sisteme s-a folosit de absolut tot ce a rămas de la tata. Tot, tot, tot. Eu, până acum, nici măcar o noapte nu am reuşit să dorm în vreuna din casele de la tatăl meu(…) Ce mă interesează cel mai mult sunt drepturile de autor,” a mai anunţat Dragoş Dolănescu în anul 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top