Connect with us
Ce le-ar fi spus Ionela Prodan medicilor înainte să moară: "S-a uitat la doctor și i-a zis asta!"

Monden

Ce le-ar fi spus Ionela Prodan medicilor înainte să moară: „S-a uitat la doctor și i-a zis asta!”

Ionela Prodan a murit luni seara, în jurul orelor 21.00 la spitalul Eilas din București. Cântăreața de muzică populară s-a luptat cu cancerul pancreatic, maladie care a răpus-o în cele din urmă.

Îndrăgita interpretă de muzică populară avea doar 70 de ani. Anamaria Prodan, fiica sa, i-a organizat o înmormântare cu fast, la Cimitirul Bellu, joi, la care au luat parte sute de oameni.

Ionela Prodan și-a petrecut ultima parte a vieții în spital, iar clipele finale de viață au fost teribile. Surse din spital au dezvăluit pentru , ce le-a spus Ionela Prodan medicilor înainte de a muri.

„Avea momente când era semiconștientă, însă își revenea rapid. Poate tocmai de aceea și spera într-o vindecare. Lua medicamentele conștiincioasă și nu spunea nici măcar un cuvințel când i se puneau perfuzii din oră în oră!

Se agăța de orice pentru a trăi.

Cu trei zile înainte de a închide ochii pentru totdeauna, ba chiar cu o oră înainte de a-i ceda organismul și de a nu mai putea comunica deloc, s-a uitat la doctor și i-a zis ceva de genul acesta: «Să îmi băgați ceva în perfuziile alea. Vreau să trăiesc!»”, ar fi fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan, dacă e să dăm crezare surselor.

Ionela, gest neașteptat! Ce refuza să facă artista după fiecare spectacol

Cât a cheltuit Anamaria cu înmormântarea Ionelei Prodan.

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După ce coșciugul cu trupul Ionelei Prodan a fost depus în locul în care își va dormi somnul de veci, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana ce a avut loc la restaurantul Premier Palace.

Ce s-a întâmplat la restaurantul unde Anamaria Prodan a făcut pomana mamei sale

Participanții la pomană, apropiaț și prietenei ai familiei, au fost seviți cu un mix de aperitive, somon la grătar, sparanghel și prăjituri. Surse din presa tabloidă spun că funeralii Ionelei au costat-o pe Anamaria în jur de 50.000 de euro.

4 Comments

4 Comments

  1. Rodi

    2018-04-23T16:47:58+03:00 at 16:47

    Dumnezeu sa o odihnească în pacea lui! Familiei sa-î dea alinarea și liniștea LUI ….

  2. Dorin Cicirean

    2018-04-21T12:09:43+03:00 at 12:09

    Dar nu DUPĂ ce s-au trezit, au comunicat ?

  3. Câmpeanu

    2018-04-21T08:18:19+03:00 at 8:18

    Mda ce sa zic 50.000 de euro , fala mare , ipocrizie în toata regula . Eu cred ca ia spus medicului sa o îngroape cu onoruri militare si sa vorbeasca cu Patriarhul sa o puna în calendar ca are fiica-sa multi bani si poate cumpara tot chiar si un loc de sfant în calendar .

  4. Cosac

    2018-04-21T06:45:45+03:00 at 6:45

    Terminati cu prostiile acestea .
    Recent am trecut cu mama printr o experienta asemanatoare ,si pot spune ca oamenii aflati in acea stare nu mai pot comunica ,decat te inteleg,te strang de mana in semn ca au perceput cuvintele tale ,si atat.
    Sunteti niste mincinosi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top