Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! Este o adevărată surpriză

Adriana Iliescu a ajuns celebră în toată lumea atunci când a devenit cea mai în vârstă mamă din lume.

Fosta profesoară universitară avea 66 de ani atunci când a adus-o pe lume pe Eliza, o fetiță pe care și-a dorit-o mulți ani.

Venirea pe lume a fetiței a fost un adevărat miracol pentru Adriana Iliescu. Chiar dacă aceasta a ținut sarcina timp de 33 de săptămâni apoi a născut prematur, în realitate, Adriana Iliescu nu este mama biologică a Elizei.

Iar explicația este cât se poate de simplă. Pentru că Adriana Iliescu era la menopauză, aceasta a făcut mai multe tratamente pentru a ține o sarcină. Însă corpul său nu mai era capabil să producă ovule.

Citește și: Adriana Iliescu a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa

De aceea, echipa de medici care a ajutat-o să aducă pe lume un copil au apelat la fertilizare în vitro. Ovulul și materialul seminal au provenit de la donatori anonimi, iar fosta profesoară a fost doar mamă purtătoare.

„S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă, imediat ce Eliza s-a născut. Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție.

Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, a anunțat atunci profesorul Marinescu.

Te-ar putea interesa și: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie lunară are

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România a ajuns la vârsta de 79 de ani. Fiica sa, Eliza, are 12 ani, iar fosta profesoară universitară face eforturi pentru a-și întreține pensia.

Adriana Iliescu a dezvăluit că are o pensie lunară de aproximativ 2000 de lei și spune că este foarte atentă când vine vorba de cumpărături.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini.

Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Citește continuarea AICI.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 16 mai. 2018
Scris de , în Monden
Comentarii
 1. Coasa , 17 mai 2018 la 17:58

  Adriana Iliescu a ajuns celebră în toată lumea atunci când a devenit cea mai în vârstă mamă din lume

  Bah, sunteti la fel de limitati in gandire ca si toti ceilalti care au preluat ca papagalii aceeasi formulare. N-aveti, mah, in viata bunicile sau strabunicile, matusi sau alte rude mai in varsta?
  Dna Iliescu nu este cea mai batrana mama, este cea mai in varsta femeie care a devenit mama, ceea ce, logicienilor, este cu totul altceva.
  Bunica mea are 98 de ani., Si in mod categoric nu este cea mai batrana mama/bunica/strabunica din tara.
  Ganditi cu capul de pe umeri, ca nu sunteti la biserica sa trebuiasca sa inghititi pe nerasuflate basme si povesti.

 2. eu , 18 mai 2018 la 13:16

  asa este la biserica?basme si povesti?vai de viata ta !!!!ce chin te va astepta!!!!!ce meriti aia primesti!!!!o sa iti inghiti vorbele!!!!