Connect with us
Cine este iubita lui Jador și cum arată aceasta

Monden

Cine este iubita lui Jador și cum arată aceasta

Jador este un manelist din Bacău care a pus pe jar inimile româncelor. Cine este iubita lui Jador se întreabă toate fetele. Aflăm mai jos!

Cine este iubita lui Jador și cum arată aceasta

Jador a devenit cunoscut după participarea la emisiunea Puterea Dragostei și este cunoscut pentru discreția despre viața sa intimă. Numele său real este Remus Ionuț Dumitrache, iar în viața sa este o femeie pe care nu o poate uita.

Zvonurile spun că este vorba despre Georgiana, o fostă iubită pe care se pare că încă o iubește. Nu se știe cu exactitate dacă focul pasiunii lor este același, dar manelistul a declarat recent că aceasta ocupă un loc special în viața sa.

Pe Instagram a postat un text emoționant despre Georgiana. Ea este fata cu care a avut o relație în timpul emisiunii filmate din Turcia și prezentate de Andreea Mantea.

„Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie”, a scris pe Instagram Jador.

Acesta păstrează legătura cu Georgiana chiar dacă ei susțin că au doar o frumoasă prietenie.

Jador este lăutar, așa s-a prezentat când a ajuns în casa de la Puterea Dragostei. Cântă live alături de o formație la diverse evenimente, iar în ultimii ani și-a lansat mai multe melodii. A avut colaborări și cu maneliști deja consacrați.

Acesta provine dintr-o familie numeroasă din Bacău. Înainte de a ajunge in muzică, în 2017 a absolvit facultatea de Relații Internaționale. Odată ajuns în emisiune, și-a făcut imediat fani care îl urmăresc și după ce a ieșit din casă. Sinceritatea și carisma sa i-au atras pe oameni ca pe un magnet. Totuși fetele l-au apreciat pentru corpul sculptat și frumusețea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top