Connect with us
Cine este Monica Odagiu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Monden

Cine este Monica Odagiu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Monica Odagiu este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, care și-a început cariera încă de la o vârstă fragedă și a cântat de mic copil. Monica Odagiu a avut și o relație controversată cu celebrul Dan Bitmann, din cauza diferenței mari de vârstă, relație care a făcut-o și mai cunoscută în spațiul public. Află tot ce trebuie despre Monica.

Date despre Monica Odagiu

Monica Odagiu s-a născut în anul 1996 și mai are o soră, pe Ana Odagiu. Ea cântă încă de la 5 ani și mereu a fost pasionată de această meserie, motiv pentru care și în prezent se ocupă cu același lucru. Tânăra de doar 24 de ani s-a născut în București, însă de origine este din Brăila.

Timp de 12 ani, ea a studiat pianul. Simțea că vrea să facă mai mult, în afară de a cânta cu vocea. Era foarte talentată și în acest sens, însă nu se simțea în largul ei, deoarece voia mai mult să improvizeze și nu îi era permis. Mai apoi, ea s-a reprofilat și și-a încercat norocul și cu actoria. În perioada 2011-2012, ea a jucat în Lala Band, unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale vremurilor, în principal de către copii și adolescenți.

În 2012 a participat și la Vocea României și a avut prestații interesante și apreciate de către public și jurați.

În 2016, pe când fata era studentă la Actorie, Dan Bittman şi Monica Odagiu au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece’. Dan Bitmann a declara atunci că a ales această tânără pentru piesa lui pentru că l-a cucerit cu calitățile sale pe care multe fete de acum nu le au și care, pentru el, erau cele mai importante, precum talentul și naturalețea.

„În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi sâni, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor.’, a declarat Bitmann.

S-a zvonit că cei doi erau împreună încă de pe atunci, însă niciodată nu au recunoscut acest aspect public. De ceva timp, cei doi s-ar fi despărțit, chiar la 6 luni de când se mutaseră împreună într-un apartament de lux din Nordul Capitalei, pe care Dan l-ar fi închiriat special pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top