Connect with us

Monden

Cine este tânărul care a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep, pe Arena Națională

În jur de 20.000 de oameni au venit pe Arena Națională pentru a o ovaționa pe Simona Halep, proaspătă câștigătoare la Roland Garros.

Printre cei veniți la eveniment s-a numărat și un tânăr mai îndrăzneț care i-a adresat o propunere inedită tenismenei.

Tânărul a cerut-o în căsătorie pe Simona, prin intermediul unui banner. Imaginile au devenit virale pe Internet, iar unii s-au întrebat cine este acesta.

Conform digisport.ro, tânărul se numește Georgian Adrian Drâmbă, este din Foșcani, dar locuiește în București și susține că e inginer de profesie și se autocaracterizează „comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant”, iar Shakira este artista sa preferată.

El a reacționat cu umor văzând că imaginile cu cererea sa în căsătorie fac înconjurul Internetului.

„Da, eu am apărut pe tv și am cerut-o pe Simona! Încă aștept răspunsul, Simooo!”, a scris pe Facebook, iar apoi a continuat, amuzat: „Bă, nu știu cum să vă spun, da m-am culcat țaran coclit și acu’s vedetă”.

Ce a spus Simona Halep în discursul de la Arena Națională

Campioana de la Paris a ținut un discurs în fața fanilor prezenți pe cel mai mare stadion al țării, iar la final și-a stăpânit cu greu emoțiile.

Am vrut să vin pentru a ne bucura împreună. Bucuria e mai mare aici decât pe terenul central de la Paris, vă mulțumesc foarte mult. Sunt foarte emoționată, nu mă așteptam la așa ceva.

Sunt foarte mândră că sunt româncă, așa cum o spun mereu. Aceste performanțe sunt 100% ale țării noastre.

 Chiar dacă provin dintr-o țară micuță, se pot face performanțe mari. 

Peste tot în lume am parte de acest public fabulos. La Paris, lumea mi-a spus că nu s-a mai întâmplat ca în istoria turneului să se cânte imnul unei țări la festivitatea de după finală.

Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au pus o cărămidă la această performanță, familiei mele, care m-a susținut zilnic. Nu avem un sistem foarte dezvoltat în sport, dar vreau să mulțumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit.

Vreau să cred că vom mai avea mulți campioni.

Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generații. Sper să avem mai multă încredere în noi și să credem 100% că avem forță și că putem face tot ce ne dorim. Întâi de toate, trebuie să visăm.

N-aș vrea să mai plec de pe această scenă! Vă mulțumesc enorm, e un moment deosebit. Mulțumesc încă o dată că ați venit. Sunt foarte emoționată pentru acest moment! La cât mai multe trofee!„, a fost discursul liderului mondial din WTA.

Citește și: Gabriela Firea și-a suspendat pagina de Facebook după ce a fost huiduită pe Arena Națională

Citește și: Halep, apariție de senzație. Cum s-a îmbrăcat la ședința foto

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top