Connect with us
Connect-R a divorțat de Misha! Primele declarații ale cântărețului

Monden

Update: Connect-R a divorțat de Misha! Primele declarații ale cântărețului

Connect-R a anunțat pe contul său de socializare că a divorțat de soția sa, Misha. Artistul spune, însă, că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu aproximativ doi ani.

Update: Connect-R și-a editat postarea de pe Facebook și a spus că despărțirea dintre el și Misha a avut loc în urmă cu 1 an și 2 săptămâni. De asemenea, el a eliminat cuvântul divorț din postare.

Stire initiala

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Maia, care a împlinit patru ani.

Deși multă lume îi vedea ca fiind un cuplu fericit, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni , dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divort 2 ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru!

Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari , multumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina sa de Facebook.

Când au început problemele în relația lui Connect-R

La finalul anului 2017, odată cu lansarea piesei „Semne”, artistul recunoștea într-o emisiune TV că a avut probleme în căsnicie.

„La «Semne» a venit un prieten care era pe punctul de a-și părăsi familia și, apoi, când am auzit treaba asta, că fructul iubirii noastre îmi spune tată, și că sunt încasator profesionist și că trebuie să trag m-am răzgândit.

Ăsta e un premiu pentru mine! Ba da! Este povestea noastră în clip. Refrenul spune «te voi iubi mereu oricât ar fi de greu». Important e ca noi să ne fim îndeajuns”, a explicat răspicat artistul când a fost întrebat dacă va renunța la mariaj.

În primăvara acestui an, Misha dădea de înțeles că sunt ceva probleme în relația lor, într-o declarație acordată celor de la Spynews:

 Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”.

Citește și: Maria Constantin, declarații despre primul bărbat cu care s-a afișat după divorț!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top