Connect with us
Cristi Borcea a dezvăluit când a rămas Valentina Pelinel însărcinată

Monden

Cristi Borcea a dezvăluit când a rămas Valentina Pelinel însărcinată

Cristi Borcea și Valentin Pelinel s-au căsătorit miercuri. Cei doi și-au unit destinele la Primăria Voluntari și sunt mai fericiți ca niciodată.

Mai mult decât atât, aceștia au un motiv suplimentar de bucurie. Valentina este însărcinată cu gemeni, iar ea și Borcea vor deveni pentru a doua oară părinți!

Fostul acționar al lui Dinamo a vorbit deschis despre acest subiect și a dezvăluit cum s-a întâmplat totul.

„Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm”, a mărturisit Borcea, la ieșirea din Primăria Voluntari, după oficierea cununiei civile.

“Sunt cel mai fericit. Plecăm mâine în Turcia. Stăm 8 zile acolo. Voi urma un tratament pentru problemele pe care le am. După aceea vom reveni în România.

A fost o decizie imprevizibilă, pe terasă, cum facem noi mereu. Vorbim pe terasă câte două ore. Am zis «Gata! Hai să ne căsătorim săptămâna viitoare!». Nu vreau să discutăm despre nuntă și petrecere până nu mă refac”, a mai spus Cristi Borcea.

Fostul președinte al clubului Dinamo a mai spus că i-ar plăcea să aibă două fetițe: „Eu aş vrea fetiţe, să vedem”.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au un fiu, Milan. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa.

După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.

Citește și: Adevărul despre NUNTA cu Valentina Pelinel: „Ea e luată de…”

Citește și: ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top