Connect with us
Culiță Sterp rupe tăcerea! Atac la Carmen de la Sălciua

Monden

Culiță Sterp rupe tăcerea! Atac la Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu mai sunt împreună, deși în acte au rămas căsătoriți. Deși relația lor nu mai există de câteva luni, aceștia încă nu au oficializat divorțul.

Cântărețul a răbufnit acum și recunoaște că a mințit când a spus că este divorțat și asta pentru că așa se înțelesese cu soția lui. Culiță a mai spus și că regretă că a ales să se ia după Carmen.

„Îmi pare rău că m-am luat după Carmen și am mințit că am divorțat, cred că a vrut să îi meargă bine cu actualul iubit. Eu i-am spus că noi putem spune că suntem divorțați, dar uite că s-a aflat că încă suntem căsătoriți”, a spus Culiță Sterp, conform cancan.ro.

„Nu am divortat pentru ca sunt o gramada de proceduri, nu tine de mine treaba asta, eu ma consider o femeie libera din momentul in care am fost pusa in fata unor situatii peste care nu puteam sa trec!

Nu e vina mea ca toate procedurile astea dureaza… probabil asa sunt toti cei care trec prin asa ceva! Dar curand vom avea si actul oficial al separarii noastre!”, a declarat, in exclusivitate pentru HeyNews.ro, Carmen de la Sălciua.

De ce s-a despărțit Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp

„Sunt pusa la zid doar pentru faptul ca am ales sa am demnitatea sa plec dintr-o casnicie in care niciunul nu eram bine.

Ma dor vorbele unor oameni care nu cunosc situatia, oamenii nu te iarta daca indraznesti sa visezi la fericire sau mai rau sa fii fericit! (…)

Dar nu ma deranjeaza acest lucru pe cat ma doare! Stiu ca unii savureaza fiecare jignire pe care mi-o adreseaza. Incerc sa imi pastrez echilibrul si fara sa spun nimic, fara sa jignesc vreo parere.

Astept ziua in care rabdarea si presiunea prin care trec acum sa imi fie rasplatite! Dintre noi doi, doar Dumnezeu stie adevarul adevarat! Si el va face dreptate!

Nu are dreptul nimeni sa intre, dar din pacate se intampla asta pentru ca suntem persoane publice, si un scandal oricat de mic ar fi… face deliciul publicului. Asta e! Imi asum asta cu demnitate si cu capul sus!”, mai spune indragita artista.

Citește și: Carmen de la Sălciua a făcut anunțul, când nu se aștepta nimeni: ”Am plâns…”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top