Connect with us
Teo Trandafir: Nu am adoptat-o pe Maia, am așteptat-o

Monden

Cum a aflat fiica lui Teo Trandafir că este adoptată: „I-am spus undeva la…”

Teo Trandafir a acordat un interviu revistei Viva! în care a vorbit despre relația ei cu Maia, fiica sa.

Vedeta Kanal D a vorbit și despre cum i-a spus fiicei sale despre faptul că este adoptată și despre reacția acesteia când a aflat acest lucru.

„I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte.

Am întrebat-o: <Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau>.

Şi a început să mă întrebe: <Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau? – Nu. -Şi tu ce făceai? – Eu plângeam – De ce? – Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf. – Şi unde m-au pus?>.

M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a mărturisit vedeta pentru Viva!

Chestionată dacă Maya a întrebat vreodată despre mama ei naturală, Teo a răspuns:

 „Nu, nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău şi asta a fost tot.

Nu cred că doamna respectivă şi-ar dori, nu cred că eu mi-aş dori, nu cred că Maya şi-ar dori, şi atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înţeles sensul”.

Citește și: Teo: „Cu întelepciune și har, iubesc din nou”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Dan T

    2018-11-28T13:02:42+02:00 at 13:02

    Teo are dreptate. Se pedaleaza prea mult pe drama copilului infiat care vrea sa-si cunoasca parintii naturali.
    Este o exagerare, intretinuta prin tv si filme.-asa se destabilizeaza psihic un copil care, altfel, ar reactiona firesc precum Maya.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top