Connect with us
Ştefan Bănică despre Tamara Buciuceanu: „A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea"

Monden

Cum a murit fratele lui Ștefan Bănică Jr. Singura fotografie cu cei doi frați

Foarte puţini ştiu că Ştefan Bănică Jr. a avut un frate. Din păcate, el nu mai este printre noi, iar aceasta este drama neştiută din viaţa artistului.

Fratele vitreg al lui Ştefan Bănică Jr. a murit într-un cumplit accident de maşină.

Alexandru Silviu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică si al ziaristei Sanda Liteanu era cu 8 ani mai mic decat actorul. Cei doi erau foarte apropiaţi iar Ştefan îl susţinea în tot ceea ce făcea.

Fratele lui Ştefan Bănică s-a stins din viaţă fulgerător la doar 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit.

Incidentul s-a petrecut pe strada Matei Voievod, din Sectorul 3, în anul 2011. Șoferul mașinii a pierdut controlul din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp din beton, pentru susținerea firelor electrice, a relatat Ring. Fratele actorului a fost internat în spital, unde a decedat după ceva vreme!

Alexandru este înmormantat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihneşte şi tatăl artistului. Îndrăgitul actor Ştefan Bănică Sr. a murit în anul 1995.

Ștefan Bănică Junior nu și-a uitat fratele dispărut în mod tragic, astfel că merge frecvent la cimitirul unde este înmormântat acesta pentru a aprinde lumânări.

Ce spune Oana Sârbu despre Ștefan Bănică Jr.

Oana Sârbu este prietenă bună cu Ştefan Bănică şi îl cunoaşte foarte bine şi pe Radu, fiul acestuia. Radu este adolescent, este la liceu şi ar vrea să devină actor.

Oana Sârbu, colega şi prietena tatălui său, îl apreciază şi spune că tânărul a moştenit talentul din familie.

“Cu echipa din „Liceenii“ nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi.

Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietenă oficială a lui Ştefan pe vremea aceea. Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m am apropiat de ei”, a declarat actriţa, pentru revista Historia.

Citește și: Lavinia Pîrva, mărturisire despre relația cu Ștefan Bănic.: „Ne despărțim…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top