Connect with us
Cum a rămas Dorian Popa fără permis. Urmărire cu poliția în trafic!

Monden

Cum a rămas Dorian Popa fără permis. Urmărire cu poliția în trafic!

Cântărețul Dorian Popa a rămas fără permis de conducere, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Artistul a fost urmărit în trafic de oamenii legii după ce le-a ignorat semnalelel.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a declarat duminică, la România TV, că Dorian Popa nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care agenţii de la Poliţia Rutieră aflaţi în zonă i-au făcut semn să oprească, însă acesta i-a ignorat şi şi-a continuat drumul.

Totul s-a terminat după o scurtă urmărire, maşina artistului fiind blocată. Dorian Popa a fost amendat şi s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Dorian Popa a ajuns la Poliție și în luna iunie, însă în calitate de păgubit, după ce mașina sa a fost vandalizată.

Cântărețul va lua parte la noul show de aventură Ultimul Trib, care va fi difuzat de Antena 1.

Dorian Popa este nerăbdător să înceapă aventura africană și e convins că echipa sa are toate calitățile necesare pentru a câștiga luptă după luptă: ”Mai sunt șase oameni, te poți baza pe mai mulți, se pot crea prietenii, abia aștept să văd ce se va întâmpla”.

Dorian Popa (n. 7 august 1988, Constanța)[2] este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

A luat parte la mai multe reality-show-uri, printre care Sunt celebru, scoate-mă de aici, Asia Express sau Poftiți la nea Mărin.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Ultimul Trib, noul reality show de la Antena 1

Citește și: Monica Gabor a dezvăluit ce boală are fetița sa. Ce spune Monica Pop despre această afecțiune

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top