Connect with us

Monden

Cum a reacționat Prințul Philip când l-a văzut pe Harry despuiat la o petrecere

Prințul Philip avea un nepot preferat și n-a ezitat să spună chiar și public acest lucru. Îi plăcea că spre deosebire de Prințul William, Harry era plin de năzbâtii și prințul Philip îl apăra mereu de pedepsele și corecții. Consiera că este un copil energic și chiar dacă face toată ziua boacăne, soțul Reginei Elisabeta era cel care-l scăpa de necajuri. Harry a crescut iar prostiile erau tot mai, dar Philip a rămas consecvent când venea vorba de apărarea prințului.

Cum a reacționat prințul Philip când l-a vazut pe Harrry despuiat prin ziare

Casa Regală Britanică a ținut mereu la dogmele sale și mai ales la respectarea protocolului care este foarte strict. Prin urmare ieșirile lui Harry mai puțin protocolare și petrecerile la care nu spunea niciodată nu i-au adus multe probleme.

Una din cele mai mari probleme pentru Casa Regală Britanică a fost o petrecere a lui Harry cu niște prieteni, dar în petrecere era infiltrată și o persoană care colaborează cu celebrul ziar de scandal TMZ.

La petrecere a intervenit o provocare în care tot participații trebuiau să fie dezbrăcați, moment foarte bun pentru paparazzi-ul infiltrat care i-a făcut poze lui Harry.

La apariția fotografiilor a fost un șoc pentru cei care se ocupă de imaginea Casei Regale Britanice, care nu știau cum să mai calmeze spiritele.

Regina a fost extrem de furioasă, dar balanța a echilibrat-o prințul Philip care a potolit spiritele și a discutat personal cu Harry pe care l-a sfătuit să aibă grijă cu ce prieteni se distrează că mulți profită de sufletul său bun și fac profituri pe seama sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top